HRBATŮV KOSTELEC

Předpověď předpovědí počasí

25. 7. 2022 09:08 - Čechistan - Joachim Řitke

Také v následujícím týdnu budou meteourologové vytrvale předpovídat letní počasí. Velmi teplé jižní prdění přinese až supertropických 35 stupňů Celsia.

„Pouze v úterý očekáváme na celém území superbouřky, které mohou ojediněle doprovodit nebezpečné jevy jako superkroupy, superpožáry a superblesky. Kvůli tomu přijdou v úterý vydatné sračky až předpovědní superprůjem," varuje meteouroložka Dagmar Hnojsová z agentury Meteostress.

Citlivějším osobám doporučuje relace o počasí nesledovat vůbec nebo aspoň ztišit zvuk.

„Ve středu padne hned několik superteplotních superrekordů. Nejtepleji bude samozřejmě v Superoslu," uzavírá Hnojsová.

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte je spalovat! Krematorium Praha-Strašnice hledá nové tváře.

Představujeme: Prezidentský kakandidát Kakarel Janeček

19. 7. 2022 09:48 - Čechistan - Alexandr Kosodřev

Hned několik miliardářů se chce stát příštím prezidentem. „ Chci aby mě lidé nejdřív poznali,“ vysvětluje Kakarel Janeček. „Proto si zahraju v pokračování Anděl páně 3, ale nejen to, napsal jsem vlastní knihu pohádek pro celou rodinu,“ dodává. Kniha obsahuje 7+1 bonusovou pohádku:

  • Trénované tělo a pevné břicho Kakarla Janečka
  • Jak geniální vizionář a matematik Kakarel Janeček k princezně přišel
  • Charismatický osmačtyřicetiletý muž Kakarel Janeček a Mimoňové
  • 365. Pat a Mat: Kakarel Janeček
  • Alenka v říši Kakarla Janečka a kokorupce za zrcadlem
  • Lví král Kakarel Janeček
  • Kakarel Janeček málem králem
  • Čtyřmi pěstmi do břicha Kakarla Janečka, pátou do koulí

A žili spolu šťastně až do smrti... Ale co bylo dál? Dříve jsme se ptali rodičů, dnes chodíme k volbám.

R.E.K.L.A.M.A
Sledujeme za vás nejnovější trendy v uvažování. Studio zdravého myšlení AKTIP. Vykakejte negativní myšlenky.

Politiků je nedostatek, stát uvolní nehmotné rezervy

15. 7. 2022 21:22 - Čechistan - Joachim Řitke

Správa nehmotných rezerv (SNR) uvolní nejlepší kádry, aby byl zajištěn hladký průběh podzimních voleb. Ekonomové varují, že podzemní zásobníky politiků se dosud nepodařilo naplnit ani z 60%, nemusí to stačit.

„Nechci tlačit, ale jestli nenajdeme náhradu v podobě stlačených politiků z USA (LNP), pro něž zatím neexistuje terminál, hrozí kolaps státní správy a tím i dojné krávy,“ míní ekonom Tomáš Sedláček.

Dodávky politiků z Ruska se kvůli sankcím zasekly. Politici ze západu zase podléhají myšlenkově-emisním povolenkám v rámci Brown Dealu, takže z nich padají hovna a to zdaleka nestačí k tomu, aby v zimě nebyla zima.

Agentura Bad Moody's proto zhoršila rating Čechistanu na Depresivní mínus. „Už je to skoro jako za komunistů,“ pokračuje Sedláček. "Nejen že chybí kvalitní politici, ale brzy dojde i toaletní papír, banány a kvalitní kokain v banánech. Poslední dodávka omylem skončila v Xindlu."

Také další ekonomové se domnívají, že mejdan skončil. Politici si budou muset vystačit s pikem nevalné kvality, což se negativně projeví na celkovém výkonu. „Deprese je slabé slovo, spíše bych volil spojení fiskální průser, ale čeština pro to nemá vhodné výrazivo,“ říká Sedláček.

V podzemních zásobnících by měli být k dispozici politici alespoň do ledna příštího roku. Hovoří se o Donu Pablovi, Andreji Babišovi, Václavu Klausovi starším, Václavu Klausovi mladším a dokonce i Václavu Havlovi. "Ten by byl vůbec nejlepší, tomu stačí pivo a ne piko. Ovšem které kádry přijdou po nich, to radši nechci domýšlet," uzavírá Sedláček.

R.E.K.L.A.M.A

Krize mění život v satelitech

Protiruské sankce a ekonomická recese nutí změnit způsob života obyvatele příměstských satelitů. Dříve tolik oblíbené grilování vystřídala zemědělská malovýroba.

Jak poznamenává ředitel asociace satelitních farmářů, Jiří Grunt, obdělávat proluky mezi domy není jednoduché. Stát by měl lidem pomoci, míní.

Po svém chtějí situaci řešit v Jednotném satelitním družstvu Hostivice. Ve spolupráci s firmou SpaceX Elona Muska hodlají vynést celý satelit na oběžnou dráhu.

„Zrovna v infrasauně zkouším, zda moje kráva zvládne teplotní šoky, které budou obdobné při startu rakety,“ říká předseda JSD Hostivice František Čubajz. V kosmu hodlá dále pěstovat rýži a bojlery.

R.E.K.L.A.M.A
ihned k vystěhování! Pojďte si zařvat na lidi!