HRBATŮV KOSTELEC

Fiala: Lidem v zimě ještě pořádně zatopíme!

31. 7. 2022 08:00 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Premiér Petr Fiala (SPOLU.ODS) v rozhovoru pro Hrabatův Kostelec mluvil především o tom, jak se jeho vláda vypořádává s ekonomickou krisí, která naplno nejspíš udeří v zimě.

Pane premiére, podzim a zima se už blíží a s nimi také ekonomická krize, podle všeho nevyhnutelná. S jakými pocity ochlazení ekonomiky očekáváte?

Dámy prominou, ale bude to průser. No průser, co průser... to bude hned několik průserů, že zase dojde v XINDLu toaleťák. Radím vám dobře, nakupte zásoby. Možná s ním budete nakonec i zatápět až dojde plyn. Topit bychom taky mohli PET flaškama a pneumatikama, to budeme vozit zpátky ze skládek.

Plyn sice máme, ale kdo na něj bude mít?

Na to jsme udělali dvě základní opatření. Tedy dovolte taktiku. Všichni ho máme, to je jasné. Ale rovněž zajistíme, že nikdo nebude mít nic. To se již před rokem 1989 osvědčilo.

Neobáváte se, že v zimě vypuknou nepokoje?

Nevypuknou. Jednak lidé budou rádi, že se nebudou třást zimou a že nezemřou hlady a pak máme také jistou strategii a především obuškovou praxi z let minulých 1989. Děláme vše, abychom lidem pomohli.

Důchody 1. září vzrostou kvůli inflaci v průměru o 5 korun, nebude to moc?

Je to hodně, ale jak říkám, nenecháme lidi padnout!

Pane premiére za celou Redakci Hrabatova Kostelce, Děkujeme!

R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!

Stát provede škrty

Ministerstvo vnitra jako první představilo způsob šetření ve svém resortu. Policie odprodá supersport značky Ferrari, který získala v rámci zabavení majetku pocházejícího z trestné činnosti policistů, a který místo prodeje nechala upravit pro své potřeby za přibližně půl milionu korun.

„Tolik ho zase nepotřebuju,“ řekl ministr Vít Rakušan (STAN). Tomu navíc vadí, když jede do Lidlu, jak na něj všichni čumí.

Ministr Vít Rakušan na tiskové konferenci, poté co si byl nakoupit v Lidlu

Ministr Vít Rakušan na tiskové konferenci, poté co si byl nakoupit v Lidlu

V rámci úspor ve vozovém parku nakoupí PČR spíše levnější vozy. Například Bugatti, Maserati a Rolls-Royce coupé.

Policie také změní motto. Od podzimu bude používat „Dohnat a předehnat“.

R.E.K.L.A.M.A
Jedinečná sedací souprava do MHD. Dále průkazky ZTP již od 9999 Kč! Vše k dostání i bez stání.

Malé České Švýcarsko vyletělo komínem. Po vládě ANO a SPOLU zbyla jen spálená zem.

26. 7. 2022 19:47 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Ráno se většina čechů probudila do strašného smradu spáleniny a již bylo jasné, že něco není v pořádku.

ANO: smrad lží, podvodů a rozkrádání se rozesmrděl v celém Čechistanu.

Tentokráte to nebyl jenom sen a virtuální tlachání pohlavárů za pultíkem. Smrdělo spáleninou od západu na východ, z jihu na sever a pak až na záchod. Po probrání se ze snového deliria slibů slibotechen je jasno:

Malé ekonomické České Švýcarsko vyšívané slogany "Bude líp. Zbohatneme." vyletělo nenávratně komínem.

Co se ale divíme, tyhle bolševický slibotechny a zmrdi to slibujou už od padesátých let, a budou to slibovat dokud budou u koryt. Koalice SPOLU se jednomyslně zavázala, že dostojí svých slibů a tyhle planý sliby nenávratně „dorazí“. SPOLU rozhodně chtějí dostát svých závazků a začli pěkně od podlahy. První co musí shořet je České Švýcarsko, proto v lahvičkách roznášeli partajníci benzín po lese stejně jako kdysi mandelínku bramborovou.

Žádné Švýcarsko, žádná prosperita, v zimě v domě zima, drahá elektrika a málo plynu, deklaroval ve svém nadstranickém projevu Architektury Totální Demolice (ATD) premiér Fiala, který volně navazuje na Manifest Úplné Rozesranosti, jehož hlavní pilíře byly realizovány a deklarovány na posledním sjezdu ÚV buněk ANO.

Ceny pohřbů letí vzhůru doslova komínem. Lidé pohřbívají své blízké předem

25. 7. 2022 14:44 - Čechistan - Joachim Řitke

Kvůli rostoucím cenám obřadů se lidé rozhodují, zda raději pohřbít všechny členy své rodiny najednou, zrychleně a předem - způsobem „in antecessum“.

„Vycházíme zákazníkům vstříc. Stanovujeme pouze limit na celkové množství pohřbívaných osob, a to na dvanáct živých dospělých a tři děti, které mohou být částečně mrtvé - předvařené z auta,“ potvrzuje ředitelka krematoria Strašnice, Marcela Čábelková.

Krematoria se zahlcení nebojí

„Moderní pece jsou dimenzovány na spalování morbidně obézních osob až do 250 kg, tudíž můžeme provádět ekonomické spaly tří štíhlých osob současně. Zahlcení se nebojíme. Navíc díky fixované ceně plynu se nám daří nezvyšovat cenu kremací pro koncového zákazníka víc než o 12%.“

Lidé přesto šetří

„Podle statistik, které máme k dispozici, klienti některé položky obřadů vynechávají a pravděpodobně si je nahrazují svépomocí - třeba květiny nebo řečníka. Místo živé hudby třeba objednají reprodukovanou,“ popisuje dále Čábelová. "Přitom květiny jim nabízíme výhodně recyklované."

Není prý výjimkou ani tzv. ekonomický pohřeb bez obřadu. Toho se neúčastní ani řečník, ani zesnulí, ani pozůstalí.

„Absolutním hitem příští spalovací sezóny budou kremace bez zpopelňování," domnívá se Čábelová. Krematoria ušetří další peníze a stanou se zcela nezávislá na ruském plynu.

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.