HRBATŮV KOSTELEC

Bohdalová už si v Penny nenakoupí. Byla obviněna z incestu a domácího násilí. Hrozí jí až 50 let

Herečka čelí obvinění z domácího násilí a pedofilního incestu, kterého se měla dopustit před 150 lety. Údajnou obětí má být Bohdalové stošedesátiletý prastrýc, toho času desetiletý. Ten ji nedávno obvinil, že mu zkazila dětství.

V rámci předběžných opatření byla Bohdalová vyškrtnuta z vánočního programu České televize.

„Budeme místo ní vysírat 30 případů Majora Zemana,“ potvrdil ředitel ČT, Petr Dvořák.

R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!

Spáchali vaši příbuzní ideozločin? Udejte je!

Pokud se vaši příbuzní, rodiče, děti, kamarádi či spolupracovníci vyjadřuijí v rozporu s dogtrínou definovanou Manifestem Svobodné Společnosti rev 2022.3.5.1, neváhejte a vyhledejte vaši nejbližší udavačskou anonymní budku.

Telefoním budkám rozhodně ještě neodzvoní. Dřívější budky provozované SPT Telecom, který se v průběhu vývoje kapputtalismu 2.0 proměnil v PPF O2 Teblefónica staly k ničemu dostanou nového využití. V budkách, které většinou zarostly v křoví bude možné kohokoliv zcela anonymně udat a to horkou linkou na Ústředí Svobodného Myšlení - odbor Dozoru. Stačí zvednout sluchátko a stiknout jekékoliv číslo, či v urgentním případě volat 666.

Pozor! Hlídejte si co je svobodné a co není svobodné. Co lze myslet a co nelze myslet. Znění Manifestu se mění každý den. Objednejte si za pouhých 56Kč denně nové vydání znění Manifestu (123MB) do vaši emailové schránky.

R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.

A-TEST: Jaký cinkač klíčů vybrat?

5. 8. 2022 18:51 - Čechistan - Joachim Řitke

Až zase půjdete na náměstí cinkat klíči, uvažovali jste už, jaký cinkač klíčů si pořídit? V testu jsme se zaměřili jak na mechanické tak na digitální USB cinkače.

O elektrických cinkačích koluje spousta pověr. Mnozí uživatelé tvrdí, že do elektřiny by nikdy nešli. Pro takové máme dobrou zprávu: elektrické cinkače nevycházejí ani dráž ani nejsou méně spolehlivé než ty mechanické.

USB cinkače nabízejí řadu funkcí navíc, jako třeba bezpečnou imitaci plamene zapalovače, rozprašovač vůně svíček nebo mají zabudováno vyhřívání dlaně, které oceníte 17. listopadu. A hlavně, volitelný zvuk klíčů. Můžete si jej přepnout na sluchátka a cinkat si v pohodlí obýváku.

Naopak mechanický cinkač je omezen nejen co se týká zvuku, ale také schopností ruky dlouhodobě cinkat. Podle výzkumu ten kdo není trénovaný, odpadá po půlhodině na běžném náměstí při běžné sametové revoluci.

A jaký je výsledek testu?

  • Alza Cinkeo Green Lite

Zařízení nabízí až čtyři hodiny cinkání na jedno nabití. Je jednoduché, funkční. Po upgradu na verzi PRO přestane s otravnými reklamami.

  • HaveLove OF 2.0

Tento výrobek nás zaujal především tvarem srdce s nápisem "Havel na Hrad!" Nemějte ale obavu, zařízení zvládne cinkat i pro Andreje Babiše nebo Petra Pavla. Implicitně má pouze nastaveno retro cinkání pro Občanské Fórum, cílí totiž na konzervativní uživatele, kteří si častěji rádi doma zavzpomínají.

  • LowCoster Analog

Klasický mechanický cinkač. Vlastně jenom kroužek na klíče. Jako jediný však obstál, protože je vyroben z kovu a nehrozí ztráta klíčů při policejním zátahu. Funguje, neurazí, ale ani nenadchne.

  • ANO, bude Babiš!

A konečně vítěz testu. Stylový doplněk na každý Babišův meeting. Sice umí cinkat pouze jedním zvukem, prokládá ho sliby, ale nemusíte nic nastavovat ani zapínat. Ostatně přístroj nejde ani vypnout. Přesto nemějte obavy, výrobce udává výdrž po celou dobu životnosti Andreje Babiše. Ovšem to hlavní: zařízení je úplně zadarmo! Stačí se postavit do fronty s ostatními občany. Ale pospěšte si, nebude!

R.E.K.L.A.M.A
Jedinečná sedací souprava do MHD. Dále průkazky ZTP již od 9999 Kč! Vše k dostání i bez stání.

Na podporu nových prkének stát uvolní až 10 miliard korun

4. 8. 2022 12:13 - Čechistan - Alexandr Kosodřev

Podpora bude plošná a bude se týkat jak občanů, kteří jsou v hajzlu, tak občanů, kteří na vlastní hajzl z ekonomických důvodů nedosáhnou.

Premiér Petr Fiala se vyjádřil jasně: "Uvědomujeme si určitou nespravedlnost, a proto v pondělí navrhnu na Vládě, abychom se právě na takové občany zaměřili. Určitým řešením by bylo, například, kdyby pro ty občany bez toalet platila povinnost nové prkénko, které od nás dostanou, do určitého data vrátit a nadále nepoužívat to staré, které tedy nemají, což je tedy problém, kvůli kterému jsme zatím v koalici nenašli shodu."

Shoda panuje pouze ohledně výše státního příspěvku. Původní varianta, šest tisíc korun, byla zamítnuta. Nejnovější návrh státní podpory počítá se dvěma tisíci a spoluúčastí až 100%.

„Občané by v sobě měli najít solidaritu a podpořit sami sebe,“ míní Fiala.

"Chtěl bych občany ubezpečit, že na každého se dostane."

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.