HRBATŮV KOSTELEC

Fiala má problém: habilitační práci neopsal

11. 9. 2022 17:49 - Čechistan - Joachim Řitke
Petr Fiala při obhajobě habilitační práce v roce 2002

Petr Fiala při obhajobě habilitační práce v roce 2002

Profesuru z plagiátorství, magisterský titul z padělatelství a další tituly získal Petr Fiala zřejmě neoprávněně. "Nic jsem si nevymyslel, všechno jsem řádně opsal. Můžete si to dohledat," hájí se Fiala.

Práce na téma "Solária, ano či ne!" se opravdu nachází na internetu. Napsala ji sice Jitka Kmentová, ale z toho nevyplývá, že Fiala není jejím pravým autorem.

Dále se na internetu objevila práce Anety Minářové "Zdravotní benefity UV-A a UV-B záření v soláriu pro lidský organismus", jejíž styl také odpovídá stylu profesora Fialy.

"Viděli jsme ho, jak chodí do toho solárka. Rozdával tam tu anketu," říkají svědci.

Podle Fialy je to celé nesmysl. Všechny své práce, počínaje bakalářskou, si prý nechal odborně zpracovat a za všechny patřičně zaplatil. „Mám k nim účtenky EET,“ uzavírá.

R.E.K.L.A.M.A

Stranické čistky v ANO nabírají na obrátkách

8. 9. 2022 16:24 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Heslo hnutí ANO (dříve KSČ) Jedeme dál močálem černým kolem bílých skal má zaostřit předvolební kampaň. Andrej Babiš razí dogtrínu jedné srany: "Kdo se jen trochu umazal, musí viset!"

Žádné vyjímky. Kdo se jen ocitne na stejné fotografii vedle korupčníka, musí z kola ven. My nejsme žádné slepé báby, rozčílil se Bureš, který provádí odposlechy a špionáž přímo ve své Partei.

„Ein partei, ein volk, ein Fuhrer“, křičel Babiš za mikrofonem, načež opět zemřel.

R.E.K.L.A.M.A

Celý rok probíhající rekonstrukce obchodu GUMA nese první viditelné ovoce

8. 9. 2022 12:15 - Čechistan / GUMA - Budislav Guma, majitel

Zatím tedy není vidět, situaci nejlépe charakterizuje ticho před bouří. Nebo aspoň bouřkou. Rekonstrukci nadále sledujeme a vyhodnocujeme.

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.

Předvolební sliboagenda vrcholí. SPOLU to nakonec dojebeme!

8. 9. 2022 11:36 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Kterákoliv srana právě u koryta (vládní) nebo pod korytem (oposice) slibuje ovčanům lepší zítřky, SPOLU především pomoc z „ztohoven“. Ti realističtější ale ví, že jsme ve sračkách už po krk. ANO uvažuje nominovat na přední místa kakandidátky mistra světa v žumpotápětní Pepu Zlato, který zvládnul plavat i v hodně hustých sračkách a patrně překoná i plavce v bažinách Babiše.

ANO bude líp a více Laviček. SPOLU to zvládneme. ANO bude líp a více Laviček. SATAN nám pomáhej. SPOLU to zvládneme. ANO bude líp a více Laviček a více Laviček a více Laviček a více Laviček a více Laviček a více Laviček a více Laviček a více Laviček.

SATAN nám pomáhej. SPOLU to zvládneme.

Zelení jsou pro ještě zelenější mozky.

KSČm i SPD nás nakonec poser.

"A nakonec se z toho všichni SPOLU posereme. Svět se do řití řítí.", vyjádřil pregnantně ideologii koalalice premiér Fiala.

R.E.K.L.A.M.A
V institutu alternativní léčby AKTIP pro vás zorganizujeme profesionální psychohry i jiné psycho.