HRBATŮV KOSTELEC

Vláda zastropovala stropy

12. 9. 2022 23:21 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Vláda schválila vyhlášku a nařízení o zastropování maximální výšky stropů. Stropy v místnostech budov se sníží na 2.1m a dosáhne se tím zlepšení tepelného komfortu během plynové krise. Vyhláška zároveň pamatuje na nařízenou ochranu hlavy přilbami.

"Uvidíme jak toto opatření sníží spotřebu plynu. Možná to po Vánocích ještě snížíme na 1,5m a to už polezeme po kolenou, ale zdvojnásobí se bytový fond. Pamatujeme na to. Vláda nakoupí z Číny nákoleníky. Na respirátory jsme si také zvykli.", vysvětluje vládní nařízení premiér Fiala.

R.E.K.L.A.M.A
Celé dětské tábory to sem jezdí dýchat. Holotropní biodýchánek přímo na komíně, nyní v akci za 999 Kč!

Fiala má problém: habilitační práci neopsal

11. 9. 2022 17:49 - Čechistan - Joachim Řitke
Petr Fiala při obhajobě habilitační práce v roce 2002

Petr Fiala při obhajobě habilitační práce v roce 2002

Profesuru z plagiátorství, magisterský titul z padělatelství a další tituly získal Petr Fiala zřejmě neoprávněně. "Nic jsem si nevymyslel, všechno jsem řádně opsal. Můžete si to dohledat," hájí se Fiala.

Práce na téma "Solária, ano či ne!" se opravdu nachází na internetu. Napsala ji sice Jitka Kmentová, ale z toho nevyplývá, že Fiala není jejím pravým autorem.

Dále se na internetu objevila práce Anety Minářové "Zdravotní benefity UV-A a UV-B záření v soláriu pro lidský organismus", jejíž styl také odpovídá stylu profesora Fialy.

"Viděli jsme ho, jak chodí do toho solárka. Rozdával tam tu anketu," říkají svědci.

Podle Fialy je to celé nesmysl. Všechny své práce, počínaje bakalářskou, si prý nechal odborně zpracovat a za všechny patřičně zaplatil. „Mám k nim účtenky EET,“ uzavírá.

Stranické čistky v ANO nabírají na obrátkách

8. 9. 2022 16:24 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Heslo hnutí ANO (dříve KSČ) Jedeme dál močálem černým kolem bílých skal má zaostřit předvolební kampaň. Andrej Babiš razí dogtrínu jedné srany: "Kdo se jen trochu umazal, musí viset!"

Žádné vyjímky. Kdo se jen ocitne na stejné fotografii vedle korupčníka, musí z kola ven. My nejsme žádné slepé báby, rozčílil se Bureš, který provádí odposlechy a špionáž přímo ve své Partei.

„Ein partei, ein volk, ein Fuhrer“, křičel Babiš za mikrofonem, načež opět zemřel.

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.