HRBATŮV KOSTELEC

Rekonstrukce obchodu GUMA nabírá na obrátkách

22. 10. 2022 12:18 - Čechistan / GUMA - Budislav Guma, majitel

Ani válka na Ukrajině, čtyři jaderné bomby, ani všudypřítomný chlór a sarin s bisfenoly z pálených PET lahví nemohou zastavit raketovou rekonstrukci obchodu GUMA.

„Nezastaví se, ani kdyby se měla zastavit,“ říká majitel obchodu. Rekonstrukce, která je plánována na příštích sto let, se tak stihne za méně než polovinu času. #optimismus

R.E.K.L.A.M.A

Ovčáček zrušil Zemanův program z technických důvodů

12. 10. 2022 17:41 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Po úspěšné asanaci (zalití présidenta s vozíkem do epoxidu) Ovčáček zrušil Zemanův program z technických důvodů.

Máme problémy se Simulakrem a umelou inteligencí dodávanou společností AfterLifer ze serveru MilousZeman.cz.afterlife uvedl zřízenec Ovčáček.

Simulakrum Zeman se měl odpoledne sejít s kandidátem na ministra životního prostředí Petrem Vyhladilem (KAďáci) a svolal kulatý stůl k energetice. S Vyhladilem se sejde simulakrum o týden později, náhradní termín pro setkání k energetice Hrad ještě hledá.

Vyhladil má nahradit současnou ministryni životního prostředí Annu Hubáčovou (rovněž KAďáci), která podala rezignaci z nervově-zvrácených důvodů.

Ke stolu zvlášních vládních zmrdů simulakrum pozvalo na čtvrteční odpoledne například bývalého dvouhlavého ministra průmyslu a dopravy Karla Havlíčka (ANO#NE), prezidenta Hospodářské komory ČR Vladimíra Dlouhého nebo odborového předáka Josefa Středulu.

Korporace AfterLife Inc. spravující život entit po životě nedávno koupila portál NEKRO - relikvie celebrit z pohodlí domova.

R.E.K.L.A.M.A

GUMA: Téměř hotovo!

3. 10. 2022 12:17 - Čechistan / GUMA - Budislav Guma, majitel

Rekonstrukce kultovního obchodu s pryží a lepidly UHU se chýlí ke konci.

Naši investigativci byli u toho! Dostali se až ke dveřím, aby pořídili fotografii nového interiéru!

R.E.K.L.A.M.A
Chraňte si své zdraví!

V Moskvě a dalších ruských městech probíhá rozsáhlá humanitární akce

V Moskvě, Jekatěrinburku, Petrohradu a dalších velkých ruských městech probíhá rozsáhlá humanitární akce do které je zapojená nejen policie.

Policie a především pořádkové složky s obušky bezodkladně poskytují občanům zcela zdarma hromadnou dopravu humanitárními autobusy, jelikož díky zhoršující se ekonomické situaci v Sojuzu mnoho lidí nemá peníze ani na tu hromadou dopravu. Jde především o akutní dopravu na pracoviště a to do humanitárních pracovních táborů, dříve známé jako Gulagy.

Přes 200 lidí policie převezla v Petrohradu a nejméně 135 dopravila do pracovních táborů v Moskvě.

Podobnou humanitární akci pořádaly krátce po Sametovém převratu v Praze složky humanitární veřejné bezpečnosti.

R.E.K.L.A.M.A
pro myši a slimáky