HRBATŮV KOSTELEC

Andrey Bábiš si dal čáru, vstal z mrtvých a sápe se na Hrad

31. 10. 2022 21:25 - Čechistan / GUMA - Andrey Plenkowicz

Andrey Bábiš si dal čáru, značně se mu zlepšila nálada načež vstal z mrtvých, utekl z vězení a už si to hasí se na Hrad.

Dokonáno jest. Loutka a ruská GUMA na Hrad. Celý Čechistan je překvapený a nejvíce Anista Karel Havlíček (ten K.H.Borovský zvrací a v hrobě se vobrací), který už dělá ohníček v parní lokomotivě s kterou budou obrážet Čechistan, protože elektryka i plin z Putinových pilin došel.

Gumového Présidenta Babuše, kterého miluje 33,31% důchodkyň bude možné si pohladit v nově rekonstruovaném obchodě Guma. Pán Gumový prý bude mít i kokoty gumový a hned dva.

Čechistanem zní: Všechny starý struktury, bolševický kádry z KSČ a estébáci na Hrad!

R.E.K.L.A.M.A
a ihned: vykašlejte se na to!

Rekonstrukce obchodu GUMA nabírá na obrátkách

22. 10. 2022 12:18 - Čechistan / GUMA - Budislav Guma, majitel

Ani válka na Ukrajině, čtyři jaderné bomby, ani všudypřítomný chlór a sarin s bisfenoly z pálených PET lahví nemohou zastavit raketovou rekonstrukci obchodu GUMA.

„Nezastaví se, ani kdyby se měla zastavit,“ říká majitel obchodu. Rekonstrukce, která je plánována na příštích sto let, se tak stihne za méně než polovinu času. #optimismus

R.E.K.L.A.M.A
Lék proti všem. Před upotřebením se poraďte se svým svědomím.

Ovčáček zrušil Zemanův program z technických důvodů

12. 10. 2022 17:41 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Po úspěšné asanaci (zalití présidenta s vozíkem do epoxidu) Ovčáček zrušil Zemanův program z technických důvodů.

Máme problémy se Simulakrem a umelou inteligencí dodávanou společností AfterLifer ze serveru MilousZeman.cz.afterlife uvedl zřízenec Ovčáček.

Simulakrum Zeman se měl odpoledne sejít s kandidátem na ministra životního prostředí Petrem Vyhladilem (KAďáci) a svolal kulatý stůl k energetice. S Vyhladilem se sejde simulakrum o týden později, náhradní termín pro setkání k energetice Hrad ještě hledá.

Vyhladil má nahradit současnou ministryni životního prostředí Annu Hubáčovou (rovněž KAďáci), která podala rezignaci z nervově-zvrácených důvodů.

Ke stolu zvlášních vládních zmrdů simulakrum pozvalo na čtvrteční odpoledne například bývalého dvouhlavého ministra průmyslu a dopravy Karla Havlíčka (ANO#NE), prezidenta Hospodářské komory ČR Vladimíra Dlouhého nebo odborového předáka Josefa Středulu.

Korporace AfterLife Inc. spravující život entit po životě nedávno koupila portál NEKRO - relikvie celebrit z pohodlí domova.

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte se k nám udělat do Xindlu!

GUMA: Téměř hotovo!

3. 10. 2022 12:17 - Čechistan / GUMA - Budislav Guma, majitel

Rekonstrukce kultovního obchodu s pryží a lepidly UHU se chýlí ke konci.

Naši investigativci byli u toho! Dostali se až ke dveřím, aby pořídili fotografii nového interiéru!

R.E.K.L.A.M.A
udělejte si domácí pohřebiště. Návody na balzamování ve vaně. 100 způsobů likvidace sousedů jen s 50 litry octa! To vše a praktická špachtle k tomu jen za 18 Kč.