HRBATŮV KOSTELEC

Présidentskou předvojební debatu bude moderovat Pepa Zlato

30. 11. 2022 09:33 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Kydání hnoje a Házení hovnem - tak se nazývá klání kakandidátů na présidenta Čechistanu. Český přeborník v žumpotápění Pepa Zlato má našlápnuto a především má dostatečnou výbavu.

Gumovky, gumové rukavice, latex, hazmat, plynová maska - tak bude vybaven Pepa Zlato na poslední velkou předvojební bitku sračkami kvašenými, sračkami stařenými vybraných z estébácké žumpy, KSČ i Mendelovky a něco i z NATO. Sračky prý doplní do kádě předvolebního hnoje ti, které Vnitro vyloučilo. Sbírat mají vlastní, stařenou moč i v rodině. Nejvíce se po vyloučení na červenou kartu posral KAKAREL, který matematicky vyvěštil z prvnočísla, že usedne na Hradní Trůn, aby se všichni čecháčkové posrali z MATESa. Bašta se nechal slyšet, že se těší, že to bude bašta.

Aktuální rozpis klání házení kobylincem:

Jenereál - Nerudná

Bureš (mordor) - Jenerál

Nerudná - Jenerál

Odborář (mordor) - Bašta (mordor)

Bašta (mordor) - Histler

Nerudná - Rohan

Zima - Ruská Zima (mordorský co si vystačí sám)

Rozpis klání házení koblížky - trojboj:

Bureš (mordor) - Nerudná - Jenerál

Bašta (mordor) - Jenerál - Histler (ČLK)

Odborář (mordor) - Jenerál - Ruská Zima

Rohan - Zima (mordor) - Odborář (mordor)

Poslední klání - házení průjmem a kravincem - není třeba rozepisovat. "Od sraček budou všichni a především ti, co házejí.", uzavírá Pepa Zlato.

Sponzorem pořadu je Agrofert - hnůj - hovna - řepka all inclusive.

Fuck you all bastards!

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Před LIDLem se dnes udělala nečekaně dlouhá fronta

16. 11. 2022 21:00 - Čechistan - Joachim Řitke

„To je Fronta pro demokracii,“ tiše se k nám naklonil postarší pán, aby nám pošeptal tajnou informaci. Už se těší, jak si nakoupí tři housky. Ale ještě neví, že si jimi doma pořeže patro.

"Stojím tu od půl šesté a nemůžu se rozhodnout zda vkročit do prodejny nebo nikoli. Počkám tedy až na konsensus ostatních," říká paní ve středních letech, která zde demonstruje za upřímnou demokracii. Ještě netuší, že si koupí pleny a budou jí úplně na hovno.

„Za komunistů jste chodili povinně do průvodů, teď si tu můžete dobrovolně postát,“ říká mladý muž. Nenávidí komunisty tak, že by proti nim snad i stávkoval. Ještě ale neví, že uvnitř potká dívku svých snů, z níž se vyklube progresivní levičák s non-binárním pes.

R.E.K.L.A.M.A
Až terabyte předinstalovaného porna v základní výbavě. Jedině u alza.cz

Genderově neutrální záchody na brněnské automatické univerzitě nebudou. Nahradí je kočkolit a pleny.

6. 11. 2022 07:33 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Více než 666 virtuálních studentů brněnské Automatické univerzity podepsalo petici o zavedení genderově neutrálních toalet plně Automatické fakulty. Podle trojediného děkana doc.Vrány ale není změna možná a to kvůli stávajícícmu virtualizačnímu API. Studenti by se prý měli obrátit na dárce stolice.

Podle autora petice, který vystupuje pod jménem Jana Charous, se studentům často stává, že nemohou nalézt toalety určené jejich pohlaví. „To může vyústit v nepříjemné situace a mít negativní dopad na jejich zdraví,“ sdělil k petici autor.

„V nejhorší situaci se ocitají studenti, kteří se identifikují jako nebinární, binární, unární i kvartální. Naplnění fyziologických potřeb sraní a chcaní i ejakulací masturbací zvláště poránu je více než důležité pro efektivní práci na půdě školy, i proto je pro nás blízkost a vhodné označení toalet velmi důležité,“ dodal.

Vrána se brání: „Genderově nonbinární i unární toalety jsou všechny bezbariérové toalety, které máme ve všech budovách a kterých máme celkem 199. Pískoviště a nádoby s kočkolitem (kde lze hovínko i zahrabat přední i zadní končetinou pro ty co se cítí být psem, kočkou, vlkem aj. zvířetem, které dělá běžně loužičky a chčije po pouličních lampách) rozšíří jejich množství na 453.

Genderově neutrální záchody na brněnské automatické univerzitě tak nikdy nebudou. Vedeni fakulty ale přišlo s řešením - v areálu vybudují pískoviště a v budovách rozmístí mísy s kočkolitem. „Komu toto řešení nevyhovuje, může si nafasovat zdarma pleny pro dospělé“, uzavřel docent Vrána.

Autorem článku je Andrey Plenkowicz - hrbatokostelecký expert na svobodu sraní.

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.

Český přeborník v žumpotápění Pepa Zlato se příhlásil k útoku na Stalingradskou stoku

Český přeborník a olympyjský vítež v žumpotápění Pepa Zlato se příhlásil k teoristiskému útoku na Stalingradskou stoku. Po výbuchu se půlka města topí ve vlastních hovnech. Smrad se táhne až do Kremlu, kde nemůžou větrat.

Pepa Zlato se nechal slyšet, že ty fašistický hajzly co by rádi topili děti v Tise (speciálně Antonvicze Krasovského) je potřeba utopit ve vlastních sračkách. A tak se stalo, přišla „Potopa Světa“. Pepa se potopil do kanálu, proplaval hovny a umístil na ústí hounonálož plnou pekelných sraček.

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.