HRBATŮV KOSTELEC

KAKA kokot a píča začli srát atomové hřiby

14. 12. 2022 15:07 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Vrchní narcis KAKAREL Paleček a pípíčka Deniska ROHAN neunesli verdikt Nejvyššího správního soudu a začli oba v podvečer srát atomové hřiby.

KAKAREL prý těch hřibů už nasral 5 a chce je odnést k Ústavnímu soudu společně s neuznanou peticí za samozvolení.

V Hrbatově Kostelci vsázíme ale na našeho kanidáta, kterého představila Umělá Demence Dall-E.

Na ruská velvyslanectví po celém světě chodí balíčky se zvířecími hovny

Desítky ruských velvysranectví bylo doslova zavaleno zvířecími hovny. Najdou se v balíčích psí, kočičí, vlčí, kravská, potkaní a už se objevilo i hovno skunka. Největší kalibr byl ale sud s kravskou močůvkou a rozpuštěnými kočičinci, který praskl po otevření krabice.

"Je to děsivé. Všude samý smrad. Místo poděkování za speciální vojenskou operaci nám zasílají lidé masově na velvysranectví samá hovna. Už se v tom brodíme.", stěžuje si velvysrankyně Naděžda Konstantinovna Krupská.

Kampaň lze podpořit POO FOR KREMLIN BASTARDS. https://poopsenders.com/

“This is a gift that every asshole should get.” --- Xi Jinping.

R.E.K.L.A.M.A
Jedinečná sedací souprava do MHD. Dále průkazky ZTP již od 9999 Kč! Vše k dostání i bez stání.

Présidentskou předvojební debatu bude moderovat Pepa Zlato

30. 11. 2022 09:33 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Kydání hnoje a Házení hovnem - tak se nazývá klání kakandidátů na présidenta Čechistanu. Český přeborník v žumpotápění Pepa Zlato má našlápnuto a především má dostatečnou výbavu.

Gumovky, gumové rukavice, latex, hazmat, plynová maska - tak bude vybaven Pepa Zlato na poslední velkou předvojební bitku sračkami kvašenými, sračkami stařenými vybraných z estébácké žumpy, KSČ i Mendelovky a něco i z NATO. Sračky prý doplní do kádě předvolebního hnoje ti, které Vnitro vyloučilo. Sbírat mají vlastní, stařenou moč i v rodině. Nejvíce se po vyloučení na červenou kartu posral KAKAREL, který matematicky vyvěštil z prvnočísla, že usedne na Hradní Trůn, aby se všichni čecháčkové posrali z MATESa. Bašta se nechal slyšet, že se těší, že to bude bašta.

Aktuální rozpis klání házení kobylincem:

Jenereál - Nerudná

Bureš (mordor) - Jenerál

Nerudná - Jenerál

Odborář (mordor) - Bašta (mordor)

Bašta (mordor) - Histler

Nerudná - Rohan

Zima - Ruská Zima (mordorský co si vystačí sám)

Rozpis klání házení koblížky - trojboj:

Bureš (mordor) - Nerudná - Jenerál

Bašta (mordor) - Jenerál - Histler (ČLK)

Odborář (mordor) - Jenerál - Ruská Zima

Rohan - Zima (mordor) - Odborář (mordor)

Poslední klání - házení průjmem a kravincem - není třeba rozepisovat. "Od sraček budou všichni a především ti, co házejí.", uzavírá Pepa Zlato.

Sponzorem pořadu je Agrofert - hnůj - hovna - řepka all inclusive.

Fuck you all bastards!

R.E.K.L.A.M.A
pasterizovaná homogenizovaná, vhodná i pro kojence. 1l za nebeských 25 Kč. Krucifix, no nekupte to! Vyrábí a dodává klášter řádu Bratří posledních neřestí.

Před LIDLem se dnes udělala nečekaně dlouhá fronta

16. 11. 2022 21:00 - Čechistan - Joachim Řitke

„To je Fronta pro demokracii,“ tiše se k nám naklonil postarší pán, aby nám pošeptal tajnou informaci. Už se těší, jak si nakoupí tři housky. Ale ještě neví, že si jimi doma pořeže patro.

"Stojím tu od půl šesté a nemůžu se rozhodnout zda vkročit do prodejny nebo nikoli. Počkám tedy až na konsensus ostatních," říká paní ve středních letech, která zde demonstruje za upřímnou demokracii. Ještě netuší, že si koupí pleny a budou jí úplně na hovno.

„Za komunistů jste chodili povinně do průvodů, teď si tu můžete dobrovolně postát,“ říká mladý muž. Nenávidí komunisty tak, že by proti nim snad i stávkoval. Ještě ale neví, že uvnitř potká dívku svých snů, z níž se vyklube progresivní levičák s non-binárním pes.