HRBATŮV KOSTELEC

Rusko zahalila temnota a čeká ho demografická katastrofa

Kněz během mše HELLRISER vyslovil proroctví o hrozbě úplného zániku národa, který popřel lidství.

Každým dnem kremelská chunta vzývá arcidaemona temnot co popírá Pravdu. Namísto řešení vnitřních problémů raději zabíjí a zbrojí. Proto Rusko nevyhnutelně čeká během 20let demografická katastrofa. AMEN.

R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.

Lavrov prodával na slavnostní hostině ostatky wagnerovců. J.V.Putim si pochutnal na rogozinově penisu

Štědrovečerní večeři kremelské chunty provázely speciality z ostatků vojáků Wagnerovců. K tradičnímu salátu, který vzniká po dopadu granátu do zákopů, byly na mísách perfektně upravné zachované části těl samotnými rusy zastřelených takzvaných „ zběhů“ kteří nepostupovali na frontě dostatečně rychle s klacky a kameny.

Kremelští bratrovrazi (interní pojemnování ruské generality), kteří naváhají střílet svoje vlastní vojáky do týla pořádali štědrovečerní večeři ve velkém stylu. Podávaly se nejvybranější speciality, vojenské šunky, morkové kosti, sázená vejce, konfitované jazyky, smažené mužské klobásy, mozeček na měkko s vejci. Vynikající byly prý i ledvinky mladších ročníků. Jen játra vojáků hostinu zcela zklamaly, byly tvrdá jako víra Rusa ve vodku.

Josif Vysranovič Putim ocenil hrdinství exšéfa Roskosmosu, když si pochutnal na jeho amputovaném penisu a vejcích.

Bratrovrazi také s chutí nahradili tradiční ukrajinskou čočku hovny z tlustých střev svých občanů.

Rusko má v kanibalismu vlastního národa a koprofágii dlouholeté zkušenosti, především z doby hladomorů během Stalinské éry. Všichni, kdo se aktivně podílejí a schvalují genocidu, vraždění dětí, nemocných, žen a těhotných žen propadli od Vánoční mše HELLRISER do kategorie „untermensch“ a jako s řádně nelidskými bytostmi s nimi také bude naloženo Prozřetelností. V očích „Bohů“ jste odpad, který projde peklem.

R.E.K.L.A.M.A
nyní v nové konfiguraci s miss Kratochvílovou. Objednávejte na CD, DVD i jako aplikaci do vašich análních kolíků.

Kněz ukončil vánoční mši Hellraiser krátce: Fuck Off Bastards!

26. 12. 2022 13:56 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Krátce a jasně. "Jdete už doprdele, Sráči!", zněla proroctví Chrámem posledních neřestí. Načež se Zeman v epoxidu roztekl. Po Babišovi našla Monika jenom ohořelé polobotky, skla z věčně padajících brýlí a černou čmouhu na křesle.

"Dokonáno jest. Vozte pro tu svoloč rakve.", poručil člen postvatikánské kongregace nanebevzetí antikrista.

Oním Tajným Knězem byl Vít Rakušan, který poslal Zemana do věčných lovišť a věčného zapomnění. "Zeman byl zničen v nadkvantově postmoderním smyslu. Přestane existovat jak v minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Zeman byl posunut za horizont událostí, byl pohlcen černou dírou a s ním všechno co představoval. Byl smazán ve veškerenstvu.", pronesl v zakristii Kněz antikrista.

Dárek k narozeninám: Rogozin má prdel na sračky

Zranění Dmitrije Rogozina, která utrpěl v noci ze středy na čtvrtek v Doněcku jsou vážnější, než se původně myslelo. Ošetřující felčaři konstatovali, že po zásahu šrapnely má bývalý šéf Roskosmosu prdel na sračky.

Za pár dní sněť a gangréna, pár amputací a nakonec celková MRSA sepse. To je felčarů skepse.

Zmrd nejvyšších úrovní co volal po atomových hlavicích Dmitrij Rogozin tak došel svému Osudu! Rychlá smrt pro takové zmrdy by byla nejvyšší Boží Milostí. Takové je nezbytné sadisticky ponížit a potrápit. Terapie č. 13.

Lékaři se shodují, že Rogozinovi penis po amputaci chybět rozhodně nebude. Čurák je to tak už dost velký.

R.E.K.L.A.M.A
časopis který vidí pod povrch