HRBATŮV KOSTELEC

Majitelka množírny psů úspěšně zkřížila čivavu s potkanem

První přeživší kříženec s následky chlór-akné

První přeživší kříženec s následky chlór-akné

Majitelka evoluční množírny psů Iva Pična Wastelová poprvé úspěšně zkřížila psa s potkanem, a to za extrémních existenčních evolučních pomínek. Vzniknul de-facto nový český ropák vhodný pro chov (na hlídání) v jaderných zařízeních jako jsou přepracovací závody a elektrárny.

Hlad, sucho, nedostatek místa, toxické výpary, radiace a špína. To jsou hlavní a klíčové evoluční tlaky, které donutily polomrtvé čivavy, aby se začli křížit s polomrtvými potkany a nalezli tak evoluční východisko z prekérních podmínek. Žena chová v plzeňském bytě na Plzeňsku téměř 100 psů, 100 krys a 50 potkanů, které pak množí a prodává. Jde především o čivavy, jezevčíky a jejich mutanty a křížence. Podle veterinářů žijí zvířata v limitních podmínkách. Hlavní je expozice hladu a chemii, některá z nich mají pět i šest nožiček a dvě hlavičky. V místě je cítit silný zápach čpavku toluenu a chlóru. Také byla v místě naměřena vysoká radiace a kontamice PCB látkami (polychlórované bifenyly).

R.E.K.L.A.M.A
Chraňte si své zdraví!

BIS: Kanidát "B" je vyhodnocen jako extrémní bezpečností riziko

BIS zase něco sdělila světu, který to (ne)sežral

BIS zase něco sdělila světu, který to (ne)sežral

BIS zveřejnila informaci, že kanidát „B“ je vyhodnocen jako extrémní bezpečností riziko pro Čechistan. Především díky jeho obchodním vazbám na Rusko.

„V případě, že dopadnou volby neuspokojivě a kakanidát “B" by měl být instalován na post prásedenta, bude provedena neutralizace tohoto nebezpečí. Nelze již tolerovat populistické sráče co uráží i ozbrojené složky ČR jenom proto, aby se svým populismem dostal na piedestal.", sdělila BIS ve své zprávě.

AKTUALIZACE

Pražské Jezulátko se polekalo, počůralo a pokakalo, když se dozvědělo, že ho má ráno jít sledovat Agent StB. Kostel Pražského Jezulátka zůstává proto v úterý od rána uzavřený. "Otevřeme až se Jezule uklidní a začne se zase usmívat. Nebude to ale hned. Agent je extrémní bezpečnostní riziko zvláště pro návštěvníky. Jezulátko by je mohlo pokálet.", dodává odpovědný vedoucí kostela Poleš.

TOTO JE VTIP pro dementní spoluobčany.

R.E.K.L.A.M.A
Chraňte si své zdraví!

Ministerstvo ukázalo, jak taky může vypadat platný hlas

14. 1. 2023 14:01 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
ukázka platného hlasu typ "pečený čaj" s hořčicí

ukázka platného hlasu typ „pečený čaj“ s hořčicí

Ministerstvo vnitra zveřejnilo v pátek na svém twitterovém účtu několik snímků, jak také může vypadat platný hlas odevzdaný v prezidentské volbě. Znovu upozornilo, že platný je i lístek popsaný, poslintaný, posraný, pochcaný, umaštěný, natržený nebo i zmuchlaný.

Resort upozornil, že k různým kreativním úpravám hlasovacích lístků komise při sčítání nepřihlíží. „Pokud jsou z lístku patrné potřebné údaje, lístek byl v úřední obálce pouze jeden a není zcela přetržený, vždy se jedná o platný hlas,“ uvedlo ministerstvo.

„Na lístky se můžete třeba i vysrat, můžete na ně i onanovat, pokud vás kanidát tak vzrušuje“, sdělil mluvčí Ministerstva

Také platný hlas, úprava "po snídani a ranním holení"

Také platný hlas, úprava „po snídani a ranním holení“

R.E.K.L.A.M.A
Jedinečná sedací souprava do MHD. Dále průkazky ZTP již od 9999 Kč! Vše k dostání i bez stání.

Zeman se z urny obul do Generála

13. 1. 2023 20:10 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Zlikvidovaný spálený a rozemletý Zeman promlouval k národu ještě z urny. Zpočátku bublání a přesýpání popela nebylo rozumět, ale nasazením vládní Umělé Demence SOC-DEM se podařilo zprávu rozkódovat.

„Zažili jsme degradaci důstojnosti prezidentského úřadu,“ bublalo z Urny. Odborníci se domnívají, že oživení popela nastalo smícháním popela s vodkou a směsí VX111.

Podobně jako Babiš Zeman oznámil, že hodil hlas sám sobě.

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.