HRBATŮV KOSTELEC

Posranci pokládají životy za czeské důchody. Někteří i halucinují a perníku není dost!

4. 3. 2023 08:25 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Klimbání , kafe , nateklé oči. Mdloby, zástavy srdce a náhlé mrtvice. To je daň za pětidenní spánkovou deprivaci. A bude hůř.

Pijí nepřeberné množství kávy, energetické nápoje, nepravidelně jedí. Posranci o omezení mimořádné červnové valorizace důchodů jednali čtyři dny, a je to na nich znát. Některé vyvezli havrani nohama napřed. V sobotu je navíc další a poslední den jednání, kdy zemřou další kusy.

"Už tady všichni meleme z posledního, jsme na smrt unavení,“ přidala se také posrankyně SATAN Pavla Pivoňko-Vaňkovo-Tuhá.

Po chodbách chodí s nateklýma očima a často působí rezignovaně a apaticky. Jako Zombie. Někteří pospávají po chodbách a na chodníku jako bezdomovci. „Spím na zemi, mám pod sebou deku a deku nad sebou. Ale my, kteří jsme byli na vojně, jsme na to zvyklí,“ popisoval redakci Výborný. Richard Brabec si v pátek na sociálních sítích postěžoval, že se u něj „začínají objevovat drobné potíže hybnosti a halucinace“. Zástupci ANO Milanu Wenzlovi se dokonce udělalo během vystoupení u řečnického pultu nevolno, posral se, a tak svou řeč ukončil předčasně.

AKTUALIZACE

V sobotu dopoledne perník i prdelník došel. Forejt ho nestíhá vařit z čípků Nurofenu, varna na Pražském Hradě je mimo provoz.

Volné pokračování sadomasochistické seance v PSP ČR v odkazu.

R.E.K.L.A.M.A

Nad Čechistanem sestřelili balón

Městská policie Beroun v úterý sestřelila záhadný létající objekt. „Jednalo se o objekt tvaru koule,“ potvrdil mluvčí MP, pplk. Daniel Vyskočil. V balónu měla letět posádka ruských agentů a pes.

Úlomky balónu s čtyřčlennou posádkou dopadly do neobydlené části Berouna. Pes poté dopadl na všechny čtyři.

R.E.K.L.A.M.A
Chutná tam i zpět.

Andrej Babiš představil hlavní tváře hnutí, sám se odebral do Ďáblovy prdele

Alena Schiller (alt. Schittler) - bývalá zaměstnakyně Agrofertu, nyní 11let členkou ANOistek

Alena Schiller (alt. Schittler) - bývalá zaměstnakyně Agrofertu, nyní 11let členkou ANOistek

Jeden Vůdce církve a srany ANOistů vzývající Nadjediného Vůdce „Ein fuhrer“ představil dvě hlavní tváře hnutí. Andrej Babiš prý odchází do pozadí a chce zůstat ještě posrancem a chce sbírat kobylince hlavních tváří a z jejich hoven plést biče.

Staronové tváře lidé dobře znají. Je jím madamme Mrs. Alena Shillerová a největší vůl světa soudruh Kája Havlíček. Babišovi se zalíbilo v teplém pozadí samotného Ďábla.

Kája Havlíček - Největší vůl světa

Kája Havlíček - Největší vůl světa

Andrej Babiš se odebral do Ďáblovy prdele  u rybníka Zvůle

Andrej Babiš se odebral do Ďáblovy prdele u rybníka Zvůle

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.

Vláda masově podpoří existenciální starobní sebevraždy

16. 2. 2023 08:28 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Současná vláda se stále intenzivně zabývá problémem látání zcela děravých rozpočtů po COVIDových „pouštěních žilou“ z kterých jsou vypláceny důchody a došla k závěru, že s takzvanou „COVIDovou reformou“, která vyhubila asi 60 tisíc starých lidí je nutné nadále pokračovat.

Vláda v současné době projednává s odborníky z Ministerstva Smrti (v minulosti ministerstvo zdravotnictví a nemocnictví), vydání publikace "Snadno a rychle ze světa, když už mě všechno bolí a není na chleba." Tato suicidální publikace má zájemcům usnadnit realizaci takzvaných existenciálních starobních sebevražd a volně navazuje na nekonečné pentalogie šéfa hnutí ANOistů estébáka soudruha Bureše, který SPOLU a s Mrs Schittler je autorem rozpočtových děr.

„V publikaci MiniSmrti připravujeme bezpečné návody, jak se zprovodit ze světa na 99,65%, nezanechat dluhy a nepřidělávat zbytečnou práci “odklízečům". Rozhodně nedoporučujeme upalování benzínem na náměstích. Včera se zase jeden upálil a jenom na 50 procentech těla. To je ryzí amatérismus! teď ho budou léčit za veliké peníze!", dodává Adamová Koblížková Pekarová za TOP0MEDVĚD.

R.E.K.L.A.M.A