HRBATŮV KOSTELEC

Z potápějícího se titaniku ANOistů utíkají krysy do všech stran

2. 2. 2023 13:20 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

To , že se titanik ANO začíná potápět je všem zjevné a tak ústřední krysy v pozadí opouští palubu jako první. Jednomyslně se shodují na tom, že z ANOistů a Bureše už nic kloudného nekápne.

První zmizel již zesnulý Marek Prchál, který necítil příležitost k dojení peněz.

Další echtovní krysa ThůdenBrátha nakopala babiše přímo šteklemi.

Poslední krysa a podržtaška II, mluvčí hnoutí Vláďa Voříšek - ten pejsek co vždy tak obdivoval samotnou Dokonalost a Neomylnost Jednoho Vůdce!

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.

Na Pražský Hrad míří 38 hovnocuců, deratizační a dezinsekční komando

29. 1. 2023 08:19 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Po volbách a eliminaci kremelských loutek na Pražský Hrad zamíří příští týden 38 hovnocuců a k tomu posílené deratizační a dezinsekční vládní komado včetně třech hasičských sborů. Všichni mají za úkol vykydat Augiášův chlév po 20letech sraní rozkládající se hradní Zombie a Klausových fekal-party.

"Vykydat tolik sraček bude náročný úkol. Už teď jsme zjistili, že sklepy jsou kontaminované pervitínem a kokainem, všude je nasráno a to i ve spisech po Forejtových fekál večírcích.", komentuje situaci na Pražském Hradě manažer likvidace pozůstatků kremelských loutek, Ing. Antonín Vykydal.

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.

Schází vám nekonečné předvojební debaty kanidátů? Nic není ztraceno!

28. 1. 2023 08:51 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Umělá demence Dall-E, která před časem vytvořila ideálního présidentského kanidáta „Generál Havel“ se natrénovala hned na několik kanidátů a tak debaty rozhodně uzavřením vojebních místností nekončí! Trénovacích množin bylo tentokráte dost a metavers umožní fandit ještě několit let po volbách.

Intelektuální fekal porno jak interně nazývají technici Dall-E předvojební présidentské debaty, dokázali natrénovat i bez učitele zhroucené neuronové sítě modelující demenci všech 7 kanidátů a to včetně 21KAKAREL12 Janeček, který bude moci ve virtuálních debatách v takzvaném metavers postmatrixu pokračovat v présidenstkém klání a to až do roku 2025. Jediný koho se nepodařilo zaintegrovat do virtuálu je korunovaný vůl Bašta a Diviš. Systém odmítnul tyto kanidáty emulovat pro nedostatek systémových prostředků, tedy pro nedostatek základní demence. Podobně jako u počítače větší paměť, paměťové čipy, umožňují více pamatování, podobně je třeba dodat i více čipů na demenci (DementioIC).

Technici zjistili crosskorelační meta-analýzou blábolů, že poslední čtyři televisní debaty kanidátů Bureš-Generál tvoří zacyklenou singularitu s výraznou periodicitou.

Co to znamená lidsky?

Tlachali pořád o jednom pořád dokola a dokola a také, že Generál svůj klid držel jenom na uzdě a byl čím dál blíže stavu, aby ňafajícího Mopslíka Babiše jednou zakousnul jako doga. Natrénovat umělou Demenci v tomto postpopulistickém cyklickém a singulárním stavu je prý velmi jednoduché. S trochou nadsázky by na to stačil magnetofon a šikovný střihač.

Zakousnutí Babiše Generálem v metaversu budeme moci sledovat až koncem roku 2024.

Nakonec ale všechny Kanidáty pokoří v klání jak známo Generál Havel, který sestoupí z Nebes do poslední debaty. Spasitel čechistanu přiletí na létajícím talíři ze souhvězdí Andromédy.

R.E.K.L.A.M.A
V institutu alternativní léčby AKTIP pro vás zorganizujeme profesionální psychohry i jiné psycho.

Domina: Eva Braunová slíbila za hrad, že nakálí do huby Agentovi, aby ty hovna mohl zase plivat

Proč kampaň agenta StB a miliardáře vypadá jako roztržený pytel sraček vysvětlují poblitologové různě. Jde prý o útočení na strach a nejnižší pudy voličů s IQ pod 70. Domina a sexuální pracovnice Kateřina II. Veliká se ale domnívá, že jde o vytěsněný komplex, který se projevuje i v sexuálních choutkách Agenta.

"Agent si v těch svých lžích a hovnech doslova bahní.", vysvětluje Domina procesy vytěsnění.

Je veřejným tajemstvím, že se u Burešů říká Monice Eva Braunová Hnědá. Stejně jako Adolf Hitler rád žlutou sprchu od Evičky, podobně dostal za posty ministra financí a premiéra sprchu i Bureš.

"Takových manažerů a minisrů mi do Salonu chodí celé zástupy a rádi si nechají dát výprask, nebo lezou po čtyřech jak psi a lížou mi latexové holínky. Někteří z nich chtějí pochcat a pak to všechno musí vylízat, jako když se počůrá štěňátko!", vysvětluje zájmy klientely Domina Kateřina II. Veliká.

"Dobytek. Pěkně je vždycky zlískám bičem až kvičí jak podsvinčata! Nakonec jim rozmrdám ty jejich kyprý prdele pořádným připínákem!", popisuje svůj zápal do BDSM hrátek Kateřina.

R.E.K.L.A.M.A
to máte skoro za pár! Doporučuje americký iluzionista David Gutalax.