HRBATŮV KOSTELEC

Vláda masově podpoří existenciální starobní sebevraždy

16. 2. 2023 08:28 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Současná vláda se stále intenzivně zabývá problémem látání zcela děravých rozpočtů po COVIDových „pouštěních žilou“ z kterých jsou vypláceny důchody a došla k závěru, že s takzvanou „COVIDovou reformou“, která vyhubila asi 60 tisíc starých lidí je nutné nadále pokračovat.

Vláda v současné době projednává s odborníky z Ministerstva Smrti (v minulosti ministerstvo zdravotnictví a nemocnictví), vydání publikace "Snadno a rychle ze světa, když už mě všechno bolí a není na chleba." Tato suicidální publikace má zájemcům usnadnit realizaci takzvaných existenciálních starobních sebevražd a volně navazuje na nekonečné pentalogie šéfa hnutí ANOistů estébáka soudruha Bureše, který SPOLU a s Mrs Schittler je autorem rozpočtových děr.

„V publikaci MiniSmrti připravujeme bezpečné návody, jak se zprovodit ze světa na 99,65%, nezanechat dluhy a nepřidělávat zbytečnou práci “odklízečům". Rozhodně nedoporučujeme upalování benzínem na náměstích. Včera se zase jeden upálil a jenom na 50 procentech těla. To je ryzí amatérismus! teď ho budou léčit za veliké peníze!", dodává Adamová Koblížková Pekarová za TOP0MEDVĚD.

Vláda fakticky zrušila důchody. Věk odchodu do starobního důchodu se posunul k 70letům

5. 2. 2023 13:33 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

156. Důchodová reforma znamená pro lidi, kterým je dneska 40, že se důchodu pravděpodobně už nikdy nedožijí až na pár zachovalých až nesmrtelných vyjímek. Vláda tím fakticky důchody zruší převážně pro muže jejichž střední délka života je v ČR asi 74 let.

Některé průmyslově zatížené kraje mají střední délku života ještě nižší, takže tam už se důchody vyplácet fakticky nebudou.

„Bez reformy bychom dospěli k tomu, že by na důchody nebylo. Uvažujeme i jednorázové výplatě 50 tisíc Kčs na pohřebné a všimné pozůstalým za solidární ukončení života po dovršení důchodového věku.,“ řekla v neděli v Partii na CNN Prima News Markéta Pekarová Adamová (TOP 0MEDVĚD).

V následujících letech očekáváme ještě více bezdomovců než dnes.

R.E.K.L.A.M.A
Rychlá úleva od idiocie.

Z potápějícího se titaniku ANOistů utíkají krysy do všech stran

2. 2. 2023 13:20 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

To , že se titanik ANO začíná potápět je všem zjevné a tak ústřední krysy v pozadí opouští palubu jako první. Jednomyslně se shodují na tom, že z ANOistů a Bureše už nic kloudného nekápne.

První zmizel již zesnulý Marek Prchál, který necítil příležitost k dojení peněz.

Další echtovní krysa ThůdenBrátha nakopala babiše přímo šteklemi.

Poslední krysa a podržtaška II, mluvčí hnoutí Vláďa Voříšek - ten pejsek co vždy tak obdivoval samotnou Dokonalost a Neomylnost Jednoho Vůdce!

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.

Na Pražský Hrad míří 38 hovnocuců, deratizační a dezinsekční komando

29. 1. 2023 08:19 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Po volbách a eliminaci kremelských loutek na Pražský Hrad zamíří příští týden 38 hovnocuců a k tomu posílené deratizační a dezinsekční vládní komado včetně třech hasičských sborů. Všichni mají za úkol vykydat Augiášův chlév po 20letech sraní rozkládající se hradní Zombie a Klausových fekal-party.

"Vykydat tolik sraček bude náročný úkol. Už teď jsme zjistili, že sklepy jsou kontaminované pervitínem a kokainem, všude je nasráno a to i ve spisech po Forejtových fekál večírcích.", komentuje situaci na Pražském Hradě manažer likvidace pozůstatků kremelských loutek, Ing. Antonín Vykydal.

R.E.K.L.A.M.A