HRBATŮV KOSTELEC

Nevyjdete už s důchodem? Pusťe si Norský plyn!

Někteří senioři po 156. důchodové reformě už nevyjdou s penezi a jsou nuceni páchat sebevraždy. Ministerstvo Smrti v nové publikaci Rychle a snado z útrap života doporučuje otavy Norským plynem.

Norský plyn se ukazuje, že je mnohem kvalitnější i když ucpává cévy. Složením je blíže Zykonu B díky vyššímu obsahu siřičitanů, kyanovodíku a oxidu uhelnatému a tak usmrcuje rychleji s menšími bolestmi než Ruský plyn, který ministerstvo označilo za sádlomáslochistický.

Ministerstvo také uvedlo horkou novinku v nekonvenčních sebevraždách a to koupele v shale LNG (zkapalněném vymraženém americkém břidličném plynu).

R.E.K.L.A.M.A

V epoxid zalitého Miloše Zemana vyvezli na smetiště. Mauzemoléum zrušeno

7. 3. 2023 17:02 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Doslouložilého présidenta zalitého v epoxidu vyvezla hradní eskorta na skládku kousek za Prahou. Nedostal se ani do svého muzea, které bude zrušeno pro nedostatek prostředků.

Peníze na ZemoMuzeum tzv. Mauzemoléum od Gazpromu, Lukoilu a Rozněfti za lokajství už nikdy nebudou a Zemana v kostce epoxidu prý nikdo nikde nechce, všichni KPR s jeho vystavením v muzeích v celém Čechistanu poslali do prdele. Nezbývá než kostku s ostatky a vozíčkem vyvést na smětiště, protože se nedá spálit.

Budiž tomuto lidskému odpadu PET flašky a jiné sračky lehké.

Nad ránem vstal v Rusku z hrobu Duch maršála Koněva

Maršál Koněv se už nejméně rok obrací v hrobě, když se musí dívat na ty matlaly na ruské frontě. Prý na zimu 2022 začal rotovat a hrobka vibrovala, až se v ní začaly objevovat trhliny.

Z hrobu maršála se ozývaly nejprve jen výkřiky o Stalinovi a Leninovi, kterak dobře vedli Revoluci a kolik povraždili úspěšně v gulazích vlastních lidí. Občas výkřiky obsahovaly i statě o Osvobození Československa léta páně 1968. V létě 2022 dokonce víko hrobky nadskakovalo a byly slyšet z hrobu výstřely.

Postup na frontě v Doněcku s lopatkami MPL-50, ale dopálili Maršála natolik, že odhodil víko hrobky a vylezl ven, a jal se najít Surovikina, Putina, Lavrova a další potentáy, aby je řádně profackoval pro naprostou neschopnost a amatérismus.

Agenti FSB i CIA se ale obávají, že Koněv jde tyhle dementy postřílet za vlastizradu.

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.

Posranci pokládají životy za czeské důchody. Někteří i halucinují a perníku není dost!

4. 3. 2023 08:25 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Klimbání , kafe , nateklé oči. Mdloby, zástavy srdce a náhlé mrtvice. To je daň za pětidenní spánkovou deprivaci. A bude hůř.

Pijí nepřeberné množství kávy, energetické nápoje, nepravidelně jedí. Posranci o omezení mimořádné červnové valorizace důchodů jednali čtyři dny, a je to na nich znát. Některé vyvezli havrani nohama napřed. V sobotu je navíc další a poslední den jednání, kdy zemřou další kusy.

"Už tady všichni meleme z posledního, jsme na smrt unavení,“ přidala se také posrankyně SATAN Pavla Pivoňko-Vaňkovo-Tuhá.

Po chodbách chodí s nateklýma očima a často působí rezignovaně a apaticky. Jako Zombie. Někteří pospávají po chodbách a na chodníku jako bezdomovci. „Spím na zemi, mám pod sebou deku a deku nad sebou. Ale my, kteří jsme byli na vojně, jsme na to zvyklí,“ popisoval redakci Výborný. Richard Brabec si v pátek na sociálních sítích postěžoval, že se u něj „začínají objevovat drobné potíže hybnosti a halucinace“. Zástupci ANO Milanu Wenzlovi se dokonce udělalo během vystoupení u řečnického pultu nevolno, posral se, a tak svou řeč ukončil předčasně.

AKTUALIZACE

V sobotu dopoledne perník i prdelník došel. Forejt ho nestíhá vařit z čípků Nurofenu, varna na Pražském Hradě je mimo provoz.

Volné pokračování sadomasochistické seance v PSP ČR v odkazu.

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.