HRBATŮV KOSTELEC

Vědci využili bakterie v léčbě zhoubných názorů

17. 3. 2023 12:52 - Čechistan - Joachim Řitke

Všichni víme, že onkologická léčba je spjatá s chemoterapií a ozařováním. Stimulovat autocenzurní systém nemusí být možno jen léky. Dokazuje to studie vědců z brněnské Automatické univerzity, kteří infikovali třídu ZŠ Dlouhý lán oslabeným stafylokokotem, aby tak připomenuli světlým krvinkám žáků své poslání - škodlivé názory aktivně vyhledávat a ničit.

Lidská mysl denně produkuje asi 330 názorů. V takovém počtu se nejednou objeví mutacemi zvrácený názor, který má schopnost se nekontrolovatelně dělit. Právě to se stalo v ZŠ Dlouhý lán, kam infekci zavlekla učitelka češtiny.

Studenti ve třídě naštěstí učitelku nahráli a upozornili nadřízené.

„Děti naučíme kriticky myslet,“ řekl ministr školství a hnědovýchovy, Petr Gazdík (SATAN). Studenti za mimořádnou chrabrost obdrží řád Zlatého stafylokokota.

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.

Daň z mimořádných zisků se změní na příspěvek na mimořádnou ztrátu

12. 3. 2023 09:47 - Čechistan - Joachim Řitke

Mimořádnou ztrátu vykázaly za loňský rok všechny banky a energetické firmy. „Stát nenechá nikoho padnout,“ oznámil ministr průmyslu na odchodu Síkela. Vláda podpoří všechny neschopné i všehoschopné subjekty, které musely zastropovat své ceny. Zbude i na dotace na lov v lánské oboře pro bývalého kancléře, je mi ho líto jak profesně tak jako člověka," míní Síkela.

Obrovské ztráty, hraničící s likvidací, mohou způsobit v Česku blackout. „Elektřinu se za současných cen nevyplatí vyrábět,“ vyjádřil se Daniel Křetínský. Jeho firma EPH vykázala vloni největší ztátu v historii. "Pro celé Česko je náš podnik zásadní, takže pokud Vláda rychle něco neudělá, začneme elektřinu vyrábět v daňových rájích, třeba v Monaku. Víc tam svítí a je to tam vůbec příhodnější nejen pro fotovoltaiku." Jak rychle hodlá zmizet do Monaka, neupřesnil.

Tragédie, hodnotí loňský rok také tuzemské banky. „Trh úplně zamrzl,“ stěžuje si pracovnice České spořitelny, která sedí na pobočce ve dvou svetrech.

Občané, zejména důchodci, by měli být s bankami a energetickými firmami solidární, myslí si Síkela. "Kupříkladu si dovedu představit, že by si občané odpustili takzvanou solidární tisícíkorunu měsíčně. To přece nikoho nezabije." Sám prý jde příkladem a přispívá každý měsíc tisícikorunou na charitu.

R.E.K.L.A.M.A

Nevyjdete už s důchodem? Pusťe si Norský plyn!

Někteří senioři po 156. důchodové reformě už nevyjdou s penezi a jsou nuceni páchat sebevraždy. Ministerstvo Smrti v nové publikaci Rychle a snado z útrap života doporučuje otavy Norským plynem.

Norský plyn se ukazuje, že je mnohem kvalitnější i když ucpává cévy. Složením je blíže Zykonu B díky vyššímu obsahu siřičitanů, kyanovodíku a oxidu uhelnatému a tak usmrcuje rychleji s menšími bolestmi než Ruský plyn, který ministerstvo označilo za sádlomáslochistický.

Ministerstvo také uvedlo horkou novinku v nekonvenčních sebevraždách a to koupele v shale LNG (zkapalněném vymraženém americkém břidličném plynu).

V epoxid zalitého Miloše Zemana vyvezli na smetiště. Mauzemoléum zrušeno

7. 3. 2023 17:02 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Doslouložilého présidenta zalitého v epoxidu vyvezla hradní eskorta na skládku kousek za Prahou. Nedostal se ani do svého muzea, které bude zrušeno pro nedostatek prostředků.

Peníze na ZemoMuzeum tzv. Mauzemoléum od Gazpromu, Lukoilu a Rozněfti za lokajství už nikdy nebudou a Zemana v kostce epoxidu prý nikdo nikde nechce, všichni KPR s jeho vystavením v muzeích v celém Čechistanu poslali do prdele. Nezbývá než kostku s ostatky a vozíčkem vyvést na smětiště, protože se nedá spálit.

Budiž tomuto lidskému odpadu PET flašky a jiné sračky lehké.

R.E.K.L.A.M.A
udělejte si domácí pohřebiště. Návody na balzamování ve vaně. 100 způsobů likvidace sousedů jen s 50 litry octa! To vše a praktická špachtle k tomu jen za 18 Kč.