HRBATŮV KOSTELEC

PRO Úplnou Rozesranost(R). Doc. Vrána z BAU a Rajchl spojí síly

24. 3. 2023 10:53 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Doc. Vrána z Brněnské Automatické Univerzity navázal těsou spolupráci s vrchním kormidelním míče a sportovním narcisem Jindřichem Rajchlem z poblitického uskupení PRO.

„Jsme tu, protože nás spojila potřeba postavit se proti zvůli a aroganci, neschopnosti a neodbornosti minulé i současné politické reprezentace, kterou ukázala v celé její nahotě koronavirová krize,“ stojí na webu Rajchlovy strany PRO.

Poblitik, aktivista, honibrk a narcis původně začínal ve fotbale díky někdejšímu šéfovi Českomoravského fotbalového svazu Františku Chvalovskému, jenž byl odsouzen za stamilionové finanční podvody.

V roce 2109 se angažoval ve fotbalové černouhelné Dukle Praha a stal se místopředsedou Fotbalové asociace České republiky (FAČR).

"Rajchl má historii podnikatelskou, která ho zavedla mezi zvláštní lidi a přístupy ve fotbale. Zavedl například speciální zákulisní techniku okopávání nepohodlných spoluhráčů. Co se týče politiky, je u něj vidět na jedné straně jeho politická angažovanost v Trikoloře a na straně druhé covid.", popisuje kádrové předpoklady nového Soudruha pro Rozesíraání Doc. Vrána.

Na plynohlod Nóord Stream zaútočila celá Redakce, gavarili totiž všici "pa česky"

Zatímco CIA, FSB, GRU, BRKA i MI5 tápají v kalných vodách, redakce se už musí přiznat!

Šlo o 5 poločechopodoláků a jedna poloslovenka, dobře zaplacených Gazpromem a Exxon Mobile zároveň.

Za útokem na plynohlod „Nardstream“, alespoň ve snech stojí celá Redakce Hrbatova Kostelce!

Celou jachtu objedvala sestava - Kosodřev - Skandál - Řitke - Plenkowicz - Klaus sladší - a servis (vaření obědů a servis pohlavní) dělala Salmonela Lisá. Ježíš Kristus byl přítomen v duchovím rozměru.

Redakce se na místo snesla samozřejmě ze souhvězdí Andromédy stejnojmennou vesmírnou jachtou podobně jako se snese jednotný spasitel Generál Havel v metaversu. Výbušniny získala šestičlená teoristická buňka dlouhým vařením nekompatibilních UHO omáček, buničiny, fazolí, rajčatového protlaku a dusíkatých hnojiv z řetězců XINDL, BASSHAUS, MASAKR a Alert. Tato směs plastické trhaviny je srovnatelná s českou trhavinou Semsex. Vařením UHO z řežezců XINDL a MASAKR, rýže Alert a hořčice neznámého původu lze získat i směsi neurotoxických novičoků. Připálením současné zlevněné zvláště tekuté a octem a kyselinou mravenčí zapáchající hořčice z Alertu vznikne yperit, tzv. horčičný plyn.

Útok na plynohlod je součástí plnění Manifestu Úplné Rozesranosti(R), jehož duchovním zakladatelem a otcem je Doc. Vrána z BAU.

AKTUALIZACE 1

I přes přiznání Redakce k útoku, doloženému velmi mazlavému zbytku UHO trhaviny v hrnci, který zadržela turecká bezpečnostní služba Kokóti, vyšetřování probíhá standardně: Jedna paní povídala až napovídala něco do Plesku.

AKTUALIZACE 2

Potom, co byl jeden člen skupiny zadržen a uvězněn v Gulagu na Krymu, se přiznal, že bavlnu s trochou toluenu na čichání nejprve ošetřil sulfonací kyselinou sírovou a poté jí nanitroval kyselinou dusičnou bezvodou. Obě chemikálie i s hnojivy získal v Babišově koncernu Agronerd.

R.E.K.L.A.M.A
Chutná tam i zpět.

Vědci využili bakterie v léčbě zhoubných názorů

17. 3. 2023 12:52 - Čechistan - Joachim Řitke

Všichni víme, že onkologická léčba je spjatá s chemoterapií a ozařováním. Stimulovat autocenzurní systém nemusí být možno jen léky. Dokazuje to studie vědců z brněnské Automatické univerzity, kteří infikovali třídu ZŠ Dlouhý lán oslabeným stafylokokotem, aby tak připomenuli světlým krvinkám žáků své poslání - škodlivé názory aktivně vyhledávat a ničit.

Lidská mysl denně produkuje asi 330 názorů. V takovém počtu se nejednou objeví mutacemi zvrácený názor, který má schopnost se nekontrolovatelně dělit. Právě to se stalo v ZŠ Dlouhý lán, kam infekci zavlekla učitelka češtiny.

Studenti ve třídě naštěstí učitelku nahráli a upozornili nadřízené.

„Děti naučíme kriticky myslet,“ řekl ministr školství a hnědovýchovy, Petr Gazdík (SATAN). Studenti za mimořádnou chrabrost obdrží řád Zlatého stafylokokota.

R.E.K.L.A.M.A
ihned k vystěhování! Pojďte si zařvat na lidi!

Daň z mimořádných zisků se změní na příspěvek na mimořádnou ztrátu

12. 3. 2023 09:47 - Čechistan - Joachim Řitke

Mimořádnou ztrátu vykázaly za loňský rok všechny banky a energetické firmy. „Stát nenechá nikoho padnout,“ oznámil ministr průmyslu na odchodu Síkela. Vláda podpoří všechny neschopné i všehoschopné subjekty, které musely zastropovat své ceny. Zbude i na dotace na lov v lánské oboře pro bývalého kancléře, je mi ho líto jak profesně tak jako člověka," míní Síkela.

Obrovské ztráty, hraničící s likvidací, mohou způsobit v Česku blackout. „Elektřinu se za současných cen nevyplatí vyrábět,“ vyjádřil se Daniel Křetínský. Jeho firma EPH vykázala vloni největší ztátu v historii. "Pro celé Česko je náš podnik zásadní, takže pokud Vláda rychle něco neudělá, začneme elektřinu vyrábět v daňových rájích, třeba v Monaku. Víc tam svítí a je to tam vůbec příhodnější nejen pro fotovoltaiku." Jak rychle hodlá zmizet do Monaka, neupřesnil.

Tragédie, hodnotí loňský rok také tuzemské banky. „Trh úplně zamrzl,“ stěžuje si pracovnice České spořitelny, která sedí na pobočce ve dvou svetrech.

Občané, zejména důchodci, by měli být s bankami a energetickými firmami solidární, myslí si Síkela. "Kupříkladu si dovedu představit, že by si občané odpustili takzvanou solidární tisícíkorunu měsíčně. To přece nikoho nezabije." Sám prý jde příkladem a přispívá každý měsíc tisícikorunou na charitu.

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.