HRBATŮV KOSTELEC

Mimořádná valorizace penzí by mohla být nahrazena dávkou fentanylu

7. 4. 2023 09:40 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Mistr práce, socialismu a plnění plánů Marian Jurečka (Kaďáci)

Mistr práce, socialismu a plnění plánů Marian Jurečka (Kaďáci)

Lidé s penzí by mohli při vysoké inflaci dostávat dočasně dávky silných opioidních analgetik, takže během težkých časů mohou těžké dny prospat v posteli.

Marian Jurečka si slibuje především ušetřit na výdajích na valoriazce důchodů. Hluboký spánek s morfiem přináší seniorům velikou úlevu, zvláště když období, kdy neůžou topit kvůli vysokým cenám plynu, jíst předražené jídlo, prospí pěkně v peřinách. "Navíc takový spící senior netrpí bolestmi ani strastmi života. Někteří si mohou vzít dvě, tři dvou miligramové ampulky a budou spát na věčnost.", říká Jurečka.

A doplnil: „Neříkám, že máme finální verzi. Čekáme, zda přijdou nějaké návrhy ze strany opozice. Představu, jak by to mělo vypadat, ale samozřejmě máme. Spasím je všechny. Všechny je spasím. Pokud chcete být jako kdejaká sjetá americká celebrita, volte fentanyl! “

AKTUALIZACE

„Upracujme se k smrti“, tak zní nové heslo Mistra Práce Mariana Jurečky školeného v Čínsko-Vietnamských lágrech, který je přesvědčený, a trvá na tom, aby lidé v důchodu pracovali dál, až padnou za stolem mrtví.

Italský expremiér Silvio Berlusconi je již Úplně Rozesraný(R)

Plastový úsměv Silvia Berlusconiho

Plastový úsměv Silvia Berlusconiho

Speciální práškování italského přestárlého Berlusconiho vyvinuté na BAU zabralo. Silvio Berlusconi se již definitivně Úplně Rozesral(R) a bude zlikvidován leukemií zřejmě během jednoho roku a dne.

A tak svět přijde zase o jednoho extračuráka, cituje z oficiálního prohlášení agentura NASA. Berlusconi se ovšem nevzdává a agentura očekává brzké zmrtvýchvstání tohoto velikána, aby opět mohl zazářit na molu s nějkaou sexy blondýnou, kterou vojede plastovým ocasem a ocucá plastovými rty, aby se zazubil na paní Zubatou plastovými zuby-klapačkami.

R.E.K.L.A.M.A
Odkládejte svůj čas na horší časy! Vaše Časová spořitelna, a.s.

Na Slapech rádi pečou beránka a věší jidáše, na Orlíku rádi utopence

6. 4. 2023 09:02 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Hned dvě velikonoční požářiště v tentýž den řešili hasiči středoczeského kraje u Slap. Spálené sportoviště a sežehnutého řidiče, který shořel takzvaným přímým spalováním v případě tragické nehody.

Tyto dvě spáleniště spolu jistě vůbec, ale vůbec nesouvisí, konstatoval destinásobně zesnulý ředitel zeměkoule Václav Klaus straší (385 let), znalec devadesátek a rozkrádání čechistanu, který se vyjadřuje rád ke všemu.

Jisté je jen to, že tohoto obětního velikonočního beránka řádně soudruzi upekli společně s jidášem co neplatil a zradil. Z obou je už jen mazanec. Na Slapech je o Tradiční czeské velikonoční pečivo posráno.

AKTUALIZACE

Vypadá to, že hounokostelec čtou i hovinky a PČR, když v 10h po hodině vydání hounočlánku musí zdůrazňovat, že spolu nic nesouvisí. Žeby se chytli na udici Tokenizovaných Fake News (TFN)? ;-D

Z omáčky Ochutnej Vietnamku vyvinuté na BAU se posralo nejméně sto lidí

4. 4. 2023 14:06 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Z úspěšné recyklované bioomáčky Ochutnej Vietnamku vyvinuté na BAU se posralo nejméně 100lidí a tím vytvořilo dalších 50 litrů omáčky, která byla rozvezena do restaurací v Hradci Králové.

Pacient č.1 byla dovezená vietnamka se speciální kulturou Salmonella typhi, která nasrala do hrnce na Brněnské Automatické Univerzitě, z které fermentací připravil Doc. Vrána jeho bioomáčku, kterou prodal v bazaru bazos.cz.

"Příští týden předpokládám, že se posere alespoň 1000 lidí a vznikne 1000 litrů omáčky. Za pár měsíců se posere celý Čechistan a bude levné hnojivo na pole Agrofertu", směje se Vrána z BAU.

Recept je prostý. Na kilo hoven, kilo cukru a půl kila mouky.

Vývoj bioomáčky řady Voshitt byl podpořen grantem TAČR projektu „Inovace v Úplné Rozesranosti(R)“.

R.E.K.L.A.M.A