HRBATŮV KOSTELEC

Na Slapech rádi pečou beránka a věší jidáše, na Orlíku rádi utopence

6. 4. 2023 09:02 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Hned dvě velikonoční požářiště v tentýž den řešili hasiči středoczeského kraje u Slap. Spálené sportoviště a sežehnutého řidiče, který shořel takzvaným přímým spalováním v případě tragické nehody.

Tyto dvě spáleniště spolu jistě vůbec, ale vůbec nesouvisí, konstatoval destinásobně zesnulý ředitel zeměkoule Václav Klaus straší (385 let), znalec devadesátek a rozkrádání čechistanu, který se vyjadřuje rád ke všemu.

Jisté je jen to, že tohoto obětního velikonočního beránka řádně soudruzi upekli společně s jidášem co neplatil a zradil. Z obou je už jen mazanec. Na Slapech je o Tradiční czeské velikonoční pečivo posráno.

AKTUALIZACE

Vypadá to, že hounokostelec čtou i hovinky a PČR, když v 10h po hodině vydání hounočlánku musí zdůrazňovat, že spolu nic nesouvisí. Žeby se chytli na udici Tokenizovaných Fake News (TFN)? ;-D

R.E.K.L.A.M.A
Účinný lék proti homosexualitě a jiným ohavnostem. Před upotřebením protřepejte.

Z omáčky Ochutnej Vietnamku vyvinuté na BAU se posralo nejméně sto lidí

4. 4. 2023 14:06 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Z úspěšné recyklované bioomáčky Ochutnej Vietnamku vyvinuté na BAU se posralo nejméně 100lidí a tím vytvořilo dalších 50 litrů omáčky, která byla rozvezena do restaurací v Hradci Králové.

Pacient č.1 byla dovezená vietnamka se speciální kulturou Salmonella typhi, která nasrala do hrnce na Brněnské Automatické Univerzitě, z které fermentací připravil Doc. Vrána jeho bioomáčku, kterou prodal v bazaru bazos.cz.

"Příští týden předpokládám, že se posere alespoň 1000 lidí a vznikne 1000 litrů omáčky. Za pár měsíců se posere celý Čechistan a bude levné hnojivo na pole Agrofertu", směje se Vrána z BAU.

Recept je prostý. Na kilo hoven, kilo cukru a půl kila mouky.

Vývoj bioomáčky řady Voshitt byl podpořen grantem TAČR projektu „Inovace v Úplné Rozesranosti(R)“.

První Úplně Rozesranou(R) obcí v Čechistanu je Charvátská Nová Veš

1. 4. 2023 17:12 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Charvátská Nová Veš se stala první obcí, kterou se podařilo Úplně Rozesrat(R). Rozesranost tam dosáhla totiž sta procent. V této obci z hlediska služeb státu nefunguje už vůbec nic.

„Nemáme obřadní síň, nemáme školu, školku, nemáme krematorium, nemáme doktora, ani bankomat a teď už ani poštu. Vlak už sem taky nejdezí minimálně pět let. Co bude další,“ zlobí se Zdeňka Nosálová a drbe si nos.

Pracovnice pošty neví, jaký bude její další profesní osud. „Co budu dělat? Nevím. Nikdo nám neřekl, jestli nás propustí, nebo přesune jinam. Jinou pracovní nabídku jsem nedostala,“ dodala s tím, že se přece ani o konci pošty od zaměstnavatele ještě oficiálně nedozvěděla, ale tuší, že půjde patrně DO PRDELE.

Doc. Vrána z Brněnské Automatické Univerzity považuje Charvátskou Novou Veš za milník v procesu rozesírání Čechistanu a dodává, že nakonec zrušíme po Leninovsku i ty lidi. Konečně nastane Svatý klid! Takhle podřadná ves byla veš v našem tak dobře fungujícím systému dojení dotací a grantů!

Česká pošta ruší všechny pobočky

31. 3. 2023 09:31 - Čechistan - Joachim Řitke

Česká pošta dnes oznámila radikální plán na snížení nákladů: zruší nejen všechny pobočky, ale i takové, které nemá. To by mohlo vypadat jako nevýhodný tah, ale pošta tím získá -180 poboček s -6850 zaměstnanci. Vznikne tím záporný platový fond, který využije k tomu, aby konečně dosáhla ziskovosti.

Za touto inovativní metodou stojí nově jmenovaný generální ředitel Břetislav Balík, MBA.

Zaměstnanci pošty se obávají, jak budou dostávat záporný plat. Na to má ředitel jasnou odpověď: "Nemusí se obávat - záporný platový fond bude vyplácen v hotovosti a bude mít větší hodnotu než obyčejný plat. Takže budou mít vlastně víc peněz než kdykoliv předtím. Ovšem pouze ti zaměstnanci, které nemáme. Ty které máme, propustíme, a tudíž ti se o plat nemusejí obávat vůbec."

Ředitel České pošty dále oznámil, že po restrukturalizaci odprodá poštu samu sobě. "Sami pro sebe jsme tím nejvýhodnějším strategickým partnerem. Sám jsem si takto odprodal spoustu nemovitostí," uzavírá.

R.E.K.L.A.M.A
Pro případ předávkování čtěte příbalový leták.