HRBATŮV KOSTELEC

Chcimírové PRO Úplnou Rozesranost(R) vyhlásili válku fialové bídě

17. 4. 2023 08:18 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Fialová bída v Čechistanu: SPOLU s EPH - místo práce na zahrádce chodí do ulic a řvou sračky

Fialová bída v Čechistanu: SPOLU s EPH - místo práce na zahrádce chodí do ulic a řvou sračky

Předseda srany PRO Úplnou Rozesranost(R) Jindřich Kkt. Rajchl svolal válečné tažení na Vládu a řekl, že demonsranti tentokrát nechtějí sundat fialovou vlajku z Národního muzea. Podle něj chtějí konec současné fialové bídy a nastolení Konečného řešení Otázky Úplné Rozesranosti(R) spolu se soudružkou Konečnou z KSČ.

Protestující na Václavském náměstí měli fialové české vlajky a transparenty s nápisy jako „Pryč z NATO, zpátky do Ruska“, „Ne válce, radši kremelskou prdel na krku“ nebo „Prolhaná vláda a média“ (což je jediná pravda, pozn. redakce). Při skandování nejčastěji volají po demisi fialové bídy, kterou soudruh z Kremlu Kkt. Rajchl označil za sebranku „druhé srany“.

Moderátor Úplné destrukce upozornil přítomné, aby se nenechali kýmkoliv vyprovokovat, natož samotným Fialou, který se v přestrojení bez brýlí vydal mezi Czéský do ruda rozžhavený a skandující lid. Zvláštním hostem na závěr demonsrace byl Doc. Vrána z Brněnské Automatické Univerzity, který opět přednesl svůj Manifest Úplné Rozesranosti(R), který se pokusí dotáhnout společně s Rajchlem, Fialou a Konečnou konečně k úspěšnému závěru.

Fialový kokot, pomůcka na demonsrace na uvolnění řitního svěrače

Fialový kokot, pomůcka na demonsrace na uvolnění řitního svěrače

Fialová bída, neboli Fialovo malomocenství, Morbus Viola je následkem dlouhotrvající lidské stupidity a demence dlouho pěstované na celém světě pomocí přežranosti, vymývání mozků televizí a vysíráním těch nejstupidnějších pseudozábavných pořadů. Tato celosvětová pandemie završená dementizací pomocí sociálních sítí typu facebůk, tikitok, přivedla ke kormidlu i takové kretény jako je nadčlověk soudruh narcis Trump.

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Armáda má problém, nové vesty vojákům nesluší

14. 4. 2023 17:20 - Čechistan - Joachim Řitke

Armáda odmítá převzít neprůstřelné vesty, které se od specifikace liší senzorickými vlastnostmi v oblasti hrubosti a lesklosti.

Mluvčí Generálního štábu plukovník Ivo Zelený zdůvodňuje: "Je nutné, aby se ve vestách vojáci cítili dobře. To se ale o těchto říci nedá. Na omak je guma hrubá, smrdí myšinou a má ošklivou nevýraznou barvu."

Barvou pro letošní rok byla dle Pantone Color Institute vyhlášena 18-1750 Viva Magenta. Právě v barvě magenty měly být i vesty.

Výrobce kritiku odmítá

„V zadání bylo pouze definováno, z jakého materiálu mají vesty být,“ říká Jiří Beran z STV Group. Podle něj navíc vojáci nenosí vesty na holé tělo, ale berou si pod ně harnessy.

Mluvčí Armády Ivo Zelený oponuje. "Vojáci pod vestou mají síťovanou košili a jocksy. Není to o tom, že ten požadavek je svévolný. Naopak je naprosto zásadní pro to, aby v tom byl voják schopný vydržet 8, 10 až 12 hodin, třeba i s dildem," řekl.

Ministerstvo obrany se případem nevyhovujících vest dál zabývá. Firma STV se chce s resortem domluvit na nápravě a hodlá oslovit Blanku Matraci.

Fialův poradce křeček radí jak ušetřit na nákupech potravin

Poradce premiéra Fialy křeček polní

Poradce premiéra Fialy křeček polní

Premiérův poradce křeček radí čechům kde nakupovat, jak budovat spižírny a především jak ušetřit na nákupech potravin jejihž ceny raketově rostou a brzy dosáhnou vesmírných cifer.

Jezděte nakupovat do Polska, pokud vás trápí drahé ceny potravin, radí lidem poradce premiéra Petra Fialy (ODS) Štěpán Křeček. Podle něj se to vyplatí už i Pražanům. V nedělní Partii Terezie Hovínkové na TV HOVNA křeček uznal, že to není ideální pro stát ani to není dlouhodobé řešení, ale prý se snaží pomoci lidem.

„Proslul jsem tím, že radím lidem, aby jezdili na nákupy do Polska, pokud se jim to vyplatí. Koukám se na to z pohledu lidí. Platí, že je to skutečně výhodnější,“ uvedl v Partii Křeček.

Není to ale řešením pro všechny Čechy. Většinou jen pro ty, kteří žijí blízko hranic. „Ale už se vyplatí i Pražanům jezdit na větší nákupy do Polska,“ upozornil. Křeček rovněž připustil, že od léta 2022 jezdí s rodinou vykrádat pole Agrofertu jako pravý křeček. "Podařilo se nám nakřečkovat do spižírny především kukuřici, ječmen, pšenici a žito. Lecos máme i v řepce. Na podzim jsem si v Lánech střeil i jednoho daňka a to zadarmo!", upřesnil.

Křeček uznal, že nejde o dlouhodobé ani ideální řešení z pohledu státu. „Protože je to špatně, že se nenakupuje tady a neodvádí se daně,“ kýval poradce premiéra Fialy a hlavní ekonom B-Houno Securities.

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte se k nám udělat do Xindlu!

Mimořádná valorizace penzí by mohla být nahrazena dávkou fentanylu

7. 4. 2023 09:40 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Mistr práce, socialismu a plnění plánů Marian Jurečka (Kaďáci)

Mistr práce, socialismu a plnění plánů Marian Jurečka (Kaďáci)

Lidé s penzí by mohli při vysoké inflaci dostávat dočasně dávky silných opioidních analgetik, takže během težkých časů mohou těžké dny prospat v posteli.

Marian Jurečka si slibuje především ušetřit na výdajích na valoriazce důchodů. Hluboký spánek s morfiem přináší seniorům velikou úlevu, zvláště když období, kdy neůžou topit kvůli vysokým cenám plynu, jíst předražené jídlo, prospí pěkně v peřinách. "Navíc takový spící senior netrpí bolestmi ani strastmi života. Někteří si mohou vzít dvě, tři dvou miligramové ampulky a budou spát na věčnost.", říká Jurečka.

A doplnil: „Neříkám, že máme finální verzi. Čekáme, zda přijdou nějaké návrhy ze strany opozice. Představu, jak by to mělo vypadat, ale samozřejmě máme. Spasím je všechny. Všechny je spasím. Pokud chcete být jako kdejaká sjetá americká celebrita, volte fentanyl! “

AKTUALIZACE

„Upracujme se k smrti“, tak zní nové heslo Mistra Práce Mariana Jurečky školeného v Čínsko-Vietnamských lágrech, který je přesvědčený, a trvá na tom, aby lidé v důchodu pracovali dál, až padnou za stolem mrtví.

R.E.K.L.A.M.A
Celé dětské tábory to sem jezdí dýchat. Holotropní biodýchánek přímo na komíně, nyní v akci za 999 Kč!