HRBATŮV KOSTELEC

V České správě sociálního zabezpečení probíhá dokončování Úplné Rozesranosti(R) Doc. Vrány

6. 5. 2023 08:07 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Paní Zuzana Čaputová zažádala na České správě sociálního zabezpečení (ČSSZ) už loni v listopadu o penzi. Dodnes se nedočkala ani zprávy o určení dávky, natož peněz. Stejně jsou na tom další desetitisíce lidí.

„Očekávala jsem, že mi v přiměřené době přijde alespoň nějaká zpráva o určení dávky. Nepřišlo nic - ani zpráva, ani peníze. Ani po urgencích,“ říká Čaputová.

„Píšou nám, že jsme jejich poslední naděje, co si mají počít, že když se snaží dovolat na příslušnou správu sociálního zabezpečení, je to téměř nemožné. Že nemají ani informace, v jakém je to stadiu, v jakém časovém horizontu s tím mohou počítat. Jsou ve vakuu, nemají žádnou zpětnou vazbu a to je znervózňuje ještě víc než samotné čekání,“ popsala Desátková.

Nepříznivá situace, tedy omezení vylácení důchodů v rámci Reformy na ČSSZ trvá a trvat bude, komentuje situaci Úplné Rozesranosti Doc. Vrána z BAU a autor Manifestu Úplné Rozesranosti(R).

R.E.K.L.A.M.A
Celé dětské tábory to sem jezdí dýchat. Holotropní biodýchánek přímo na komíně, nyní v akci za 999 Kč!

V Hrbatově Kostelci bude možné potkat Ježíše Krista prostřednictvím světových celebrit

Celebrity masových vražd se sjedou v květnu do Hrbatova Kostelce, aby umožnili lidem se setkat s Ježíšem Kristem. Návštěvníci okusí nejen náboje ze samopalů, ale bude možné inhalovat ve zvláštních stanech i speciální plyn Uragán D-II (nástupce osvědčeného Zyklonu B).

Zasvěcení můžete čekat od takových jmen jako Syed Rizwan Farooka, Dylann Roof, Nikolas Cruz, Devin Patrick Kelley, Seung-Hui Cho, Adam Lanz, James Holmes, Nidal Hasan, Omar Mateen a Robert Lewis Dear junior.

Pokud to vyjde, přijede na Den Osvícení také Svatá Trojice: Stalin-Hitler-Putin (SHP).

Masové osvícení s Mezinárodní církví dobrých zpráv, je témeř nevyhnutelné.

R.E.K.L.A.M.A
Sledujeme za vás nejnovější trendy v uvažování. Studio zdravého myšlení AKTIP. Vykakejte negativní myšlenky.

Lidovci mění název, logo i motto

18. 4. 2023 13:27 - Čechistan - Joachim Řitke

S novým mottem „Kradu ale málo“ hodlá strana vyrazit do příštích komunálních voleb. Slibuje voličům transparentní korupci v rozumné míře pro každého. Změní se také název strany, aby lépe odpovídal jejímu směřování.

„Už nechceme lhát o tom co děláme, co vyznáváme,“ říká předseda strany Marian Jurečka. "To jsou hodnoty Ježíše Krista. Rozhodli jsme se proto přejmenovat stranu KDU-ČSL nejprve na KRADU-ČSL a poté na KRADU-LIDOVĚ."

Podle Jurečky by korupce neměla být výsadou hrstky vyvolených, ale měl by na ni dosáhnout každý občan. Strana proto navrhuje zavést beztrestnost pro úplatky až do určité výše. „A pokud si nás podplatíte, pak samozřejmě i tuto výši půjde změnit,“ dodává Jurečka.

"V neposlední řadě nám jde o podporu tradičních rodin. Ten kdo tradičně neokrádá stát, okrádá tradiční rodinu," uzavírá Jurečka.

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.

Dávka místo mimořádné valorizace důchodů

17. 4. 2023 17:39 - Čechistan - Joachim Řitke

"Kdybychom důchodcům přidali pět stovek, stejně by si za ně ve finále koupili kokain nebo pervitin, ovšem za podstatně vyšší cenu než jsme jim schopni nabídnout jako stát s centrálním nákupem. Zboží bude navíc osvobozeno od DPH," říká ministr asociálních věcí Marian Jurečka (KRADU-ČSL).

Ve hře jsou dvě možnosti. Buď stát nakoupí méně kvalitní technický kokain skrze zprostředkovatele Jindřicha Forejta z Institutu Václava Klause nebo využije domácí produkci pálenky z nurofenu, která by se formálně přejenovala na „lehký topný cukr“ a mohl by ji vyrábět kdokoli kdo dostane akreditaci.

"Krystalky musí být čisté. O dodržování norem při výrobě se postarají krajské hygienické stanice a také nově zřízená Státní zkušebna, do jejíhož čela jsme navrhli Marka Bendu (ODS)," pokračuje ministr Jurečka.

Oproti kokainu z dovozu má lehký topný cukr nespornou výhodu: nemusí se po něm spát. "Pár krystalků a hurá do práce, tak jako zamlada!" slibuje ministr. Odchod do starobního důchodu by se díky tomu mohl zvednout až na 85 let.

Pokud by naopak zvítězila varianta technického kokainu, ani ten ministr nezavrhuje. "Ať si na stará kolena užijí. Jako Vláda bychom tím vyslali jasný signál, že nechceme jen kázat vodu a pít víno, ale že myslíme také na naše nejpotřebnější a jejich situaci řešíme."

Vládní návrh se setkal s celkově pozitivním ohlasem. Nelíbí se pouze hnutí Společně pro levný fet, které dlouhodobě hovoří za matky-samofeťačky a organizuje aplikační párty pro dezoláty.

Podle předsedy PRO-FET Jindřicha Reichla jde o bezprecedentní vyměšování do programu strany. „Ať se nám do toho neserou,“ varuje Reichl vládu. "Žádné SPOLU, ale PRO-FET! Jedině s námi si užijete to nejlepší volební období!"

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.