HRBATŮV KOSTELEC

Poplatky za televizi a rozchlast se rozšíří

22. 5. 2023 10:45 - Čechistan - Joachim Řitke
Rozšířený ministr kultury Martin Baxa (ODS)

Rozšířený ministr kultury Martin Baxa (ODS)

Rozšíření koncesionářských poplatníků o domácnosti bez televizorů, bez rozhlasu, bez počítačů, bez mobilních telefonů, bez elektřiny i bez přístřeší, je podle ministerstva kultury nevyhnutelné, aby byla zajištěna nezávislost a vyváženost veřejnoprávní reklamy.

Velká televizní novela, jak se návrhu přezdívá, redefinuje televizní přijímač. "Televizním přijímačem může být nově cokoli, třeba i půllitr piva. Tím se rozšíří počet domácností, které platí koncesionářské poplatky, na zhruba deset milionů,“ sdělil ministr kultury Martin Baxa (ODS).

Konkrétní čísla, o kolik by poplatky mohly vzrůst, politici uvést odmítají. Ředitel Českého rozchlastu René Zvracel tento týden sdělil, že by rád zvýšil poplatek o 100 korun na rovných 1000. „Byl by to dárek k našemu letošnímu kulatému výročí,“ dodal.

A co diváci dostanou naoplátku? Ředitel České televize Petr Kořala odpovídá: "Máme roztočeno několik seriálů. Pilsner Urquell 4, 5, 6, Kozel 11, a k tomu si dáme 31. případ majora Zemana, který byl loni vypálen v Osvětimanech."

„Jde prostě o to, maximálně využít tu synergii, abychom nabízeli to, na co jsou diváci zvyklí,“ uzavřel Kořala.

R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.

Josef Středula se spojí s Doc. Vránou a zvýší si odměny

15. 5. 2023 11:52 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Odborové svazy vyhlásily s okamžitou platností kvůli vládnímu balíčku 0-12-22-55-E55 stávkovou pohotovost!

Josef Středula se zasadil, aby došlo k navýšení jeho platu v ČMKOS. Odborový předák vyzval ke spolupráci nenávistné odborové svazy, aby podpořili navýšení jeho odměn pro kompenzaci inflace.

AKTUALIZACE

Středula se ve středu probral z deliria a dostal facku od MINIFINI.

R.E.K.L.A.M.A

0 12,21,22,55,11:55 a E55 přednesla Srana a Vláda SPOLU to Dojebeme (SPODOJE)

11. 5. 2023 13:59 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Srana a vláda se usnesla, že Čechistan je už úplně v prdeli

Srana a vláda se usnesla, že Čechistan je už úplně v prdeli

Tažená čísla z klobouku naší sranou a vládou, to je 0, 12 a 21 procent, 22 zrušených vyjímek, ekonomický balíček E55 a především začátek tiskovky za 5 minut dvanáct 11:55. Zdá se, že všem teče do bot. Soudruzi se shodují, že to nejde jen od 10 k 5, ale že už jsme po uši ve vlastních sračkách.

Eidamová Pekarovová přednesla dvě sazby DPH a to 0, 12 a 21 procent. Knihy budou bez DPH, protože chceme, aby lidé přešli z konzumace kartonu na knihy, alespoň paperbag. Eidamová vyzývá všechny matky samoživitelky, aby šly dobrovolně šlapat na E55, protože na ty dávky v nouzi začne vláda šlapat.

Další fáze soustavného pogromu na OSVČ je již za dveřmi, přednesl poblitiku Stanjura straší.

Zachráníme svět, náš Čechistan, vyzval soudruh a Mistr Práce Marián píčus Jurečka mladší za KRADU-LIDOVĚ (dříve KDU-ČSL).

Mezitím Fiala oživil Ducha Maršála Ekonomie Miroslava Kalouska strašího (MEMKa) a uvedl ho na piedestal.

Balíček E55 nakonec posvětil i zahradník, Petr Kozel.

R.E.K.L.A.M.A
Odstraníme vaše ego nebo co chcete.

V České správě sociálního zabezpečení probíhá dokončování Úplné Rozesranosti(R) Doc. Vrány

6. 5. 2023 08:07 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Paní Zuzana Čaputová zažádala na České správě sociálního zabezpečení (ČSSZ) už loni v listopadu o penzi. Dodnes se nedočkala ani zprávy o určení dávky, natož peněz. Stejně jsou na tom další desetitisíce lidí.

„Očekávala jsem, že mi v přiměřené době přijde alespoň nějaká zpráva o určení dávky. Nepřišlo nic - ani zpráva, ani peníze. Ani po urgencích,“ říká Čaputová.

„Píšou nám, že jsme jejich poslední naděje, co si mají počít, že když se snaží dovolat na příslušnou správu sociálního zabezpečení, je to téměř nemožné. Že nemají ani informace, v jakém je to stadiu, v jakém časovém horizontu s tím mohou počítat. Jsou ve vakuu, nemají žádnou zpětnou vazbu a to je znervózňuje ještě víc než samotné čekání,“ popsala Desátková.

Nepříznivá situace, tedy omezení vylácení důchodů v rámci Reformy na ČSSZ trvá a trvat bude, komentuje situaci Úplné Rozesranosti Doc. Vrána z BAU a autor Manifestu Úplné Rozesranosti(R).

R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.