HRBATŮV KOSTELEC

Měli jsme ten dobytek zlikvidovat už za války, nechal se slyšet président Pavel

Exterminace Rusa východního je prý v OSN už na spadnutí

Exterminace Rusa východního je prý v OSN už na spadnutí

Prezident Pavel prohlásil, že Rusové jsou skutečně nelidský národ, který si snad ani nezaslouží existenci na zemi.

OSN rozhodla, že rusové jsou „podlidé“ a to především kvůli tomu, jak devastují vlastní lidi a následně pak cizí národy. A pěstují tradiční hladomory. Prý je z toho každému na zvracení.

Exterminace škůdce národů Rusa východního je jen otázkou času

"Příprava úplné a definitívní exterminace je podle předních členů OSN na spadnutí. Oni o tom neustále mluví a chovají se tak, že si ten hřebíček do rakve zatlučou stejně sami. Hitler byl prase, ale v něčem ti fašouni měli pravdu. Rusové jsou proste untermensch pro svou darebnost a neúctu k všemu živému. Jsou to prostě skřeti z Mordoru a vládne jim Temný pán. Proto to musíme jednou pro vždy zlikvidovat jako dřevomorku!", nechal se slyšet nejmenovaný vysoký úředník OSN.

R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.

ČSSD se mění na INGSOC, delegáti schválili i nové logo. Post předsedy obhájil Šmajda

10. 6. 2023 18:47 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Česká srana sociálně demokratická - tedy ČSSD - si bude říkat jen zkráceně INGSOC. Bude mít taky nové logo a mírně upravenou stranickou barvu na cihlovou, která má připomínat cihlové pece v Dachau, kde se budou pálit oligarchové namísto židů a teploušů. Změny schválili delegáti na sjezdu v Auschwitz-Birkenau.

Podle autorů z marketingové společnosti, která tento rebranding připravila, má připomínat logo okvětní plátek zárodku srpu a kladiva, tedy socialismu, tedy symbol, který ČSSD dlouhé roky v různých obměnách používala.

Změny odsouhlasila za bouřlivého potlesku většina delegátů, kteří kvůli tomu museli měnit stanovy. Nakonec ale většina z nich tyto změny podpořila.

Sergej Šojgu přeje lidem dobré vůle léto plné lásky přímo z Moskvy

Generalisimus Vysranovič Putin a Sergej Nasral Šojgu přeje lidem dobré vůle léto plné lásky, nadržených kokotů a zvlhlých kundiček, promazaných kanónů a hodně ohňostrojů. A hlavně hodně vody! Je přeci léto a bez plavání by to bylo smutné.

Bazény Šojgu nechal lidem dobré vůle postavit přímo v obývacích pokojích. Ukrajinci už se nemusí trmácet na Krym, aby si vychutnali léto plné slunce. Bratrská pomoc Moskvy možná příjde brzy i s osvícením radionuklidy cesia a jódu přímo z roztavených reaktorů!

Šojgův devatenáctiletý syn, který užívá peníze z ropy a plynu vám nazpíval ze své obývačky letní píseň So, LET ME IN! Zamilujete si jí!

Moskvanům přejeme léto plné překvapení!

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.

Poslanci a poslankyně vyšlapali na chodníku přes 800 tisíc pro tělesně postižené

2. 6. 2023 15:31 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Poslankyně vyšlapali na chodníku přes 800 tisíc

Poslankyně vyšlapali na chodníku přes 800 tisíc

Poslanci i posrankyně se rozhodli, že pomůžou vozíčkářům šlapáním chodníku. Prý je za to nejvyšší hodinová sazba, vyší než mívají právníci. Zvlaště teplí němci platí mladým veliké sumy, když se nechají vomrdat.

"Rozpočet zeje nenasytnou černou dírou, tak jsme si řekli, že musíme jít ovčanům příkladem. Prostě jsem šla šlapat chodník a vydělala za bujarou noc 15 000 Kčs, které jsem věnovala na charitu", říká Eidamová Pekarová.

Mladší mužské ročníky by měli zkusit štěstí na Nádraží Václava Klause (býv. Hlavní nádraží), či na nějaké holandě v křovíčku. Escape totiž už zavřeli kvůli kuplířství s mladistvými hochy. Z této události si zoufal právě Václav Klaus straší a pověřil Forejta, aby tahal z ukrajiny zajímavé mladé a křupavé „maso“.

Pro začátečníky heterosexuály zapůjčil Nacher Handjob trenažér i fucking machine do dolní komory.

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.