HRBATŮV KOSTELEC

Masážní přístroj Helena 666 pro kremelskou chuntu je již hotov

Masový masážní přístroj Helena 666

Masový masážní přístroj Helena 666

Sbírka dárek pro Puttina vynesla částku přesahující 6milion korun a byla využita na dodání masážního přístroje kremelských kyprých zadků. Přístojem lze ošetřit hýždě, stehna, ale nejlépe záda a ledviny.

Sbírka, která začala 8. května a na níž lidé přispívají prostřednictvím platforem www.darcekpreputina.eu Do sbírky se zatím zapojilo přes 3333 dárců především ze Slovenska, ale také z České republiky. Masový masážní přístoj Helena 666 byl vyroben a putuje na Ukrajinskou frontu. První místenku si prý objednal parfémový mistr války Šojgu a generalisimus Gerasimov, kteří mají tuze zapařené prdele. Hned třetí má jít na řadu Pirožkín. Putin je zdráhavější a počká si na výsledky masáží podřízených.

R.E.K.L.A.M.A
Volte PPM (dříve ANO). Volte nadrženou patnáctku! PPM s číslem 15, vaše budoucí jistota.

Miliardář Karel Jáneček podal odvolání v nezvolení k Aštarovi Šeranovi

20. 6. 2023 08:41 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Karel Jáneček opět neuspěl ve zvolení présidentem

Karel Jáneček opět neuspěl ve zvolení présidentem

Kárel nadčlověk Janeček neuspěl s odvoláním na nezvolení présidentem Čechistanu ve Štrasburku a tak se půjde odvolat k Aštarovi Šeranovi. Prý je tu mnoho ještírků, kteří zamezují k jeho zvolení Présidentem

"Je to opravdu neuvěřitelné co se tady děje.", stěžuje si president Janeček na nezvolení, kterému neuznali MATHESSSSO jako národní hru zapsanou do dědictví UNESCO.

"Věřím, že mi Aštar Šeran pomůže překonat to bezpráví co tu vládne. Jsem stále šokován a musím chodit po rukou.", uzavírá Jáneček.

R.E.K.L.A.M.A
pasterizovaná homogenizovaná, vhodná i pro kojence. 1l za nebeských 25 Kč. Krucifix, no nekupte to! Vyrábí a dodává klášter řádu Bratří posledních neřestí.

Draslovka spustí koncem léta další kyanidovou jednotku s pětinásobnou kapacitou

Nový Uragán D2 nahradí fumigační plyn Zyklon B

Nový Uragán D2 nahradí fumigační plyn Zyklon B

Draslovka dokončuje další kyanidovou jednotku s více než pětinásobnou kapacitou na výrobu fumigačního plynu Uragán D2

Chemička Draslovka (dříve součást koncernu IG Farben) se dohodla behěm léta léta páně 2022 na zvýšení výroby fumigačního a exterminačního plynu Uragán D2, úspěšným a zdokonaleným plynu Zyklon B, který by měl být použit na fumigaci skřetích nor (i tzv. zemljanek).

Konzervy s adsorbovaným plynem na křemelině by se měly dodávat přímo na ukrajinskou frontu v rámci protiofenzivy. Budou výtečným pomocníkem na plynování zákopů osídlených Skřety. Představenstvo chemičky slibuje, že to s těma hajzlama zatočí.

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.

Měli jsme ten dobytek zlikvidovat už za války, nechal se slyšet président Pavel

Exterminace Rusa východního je prý v OSN už na spadnutí

Exterminace Rusa východního je prý v OSN už na spadnutí

Prezident Pavel prohlásil, že Rusové jsou skutečně nelidský národ, který si snad ani nezaslouží existenci na zemi.

OSN rozhodla, že rusové jsou „podlidé“ a to především kvůli tomu, jak devastují vlastní lidi a následně pak cizí národy. A pěstují tradiční hladomory. Prý je z toho každému na zvracení.

Exterminace škůdce národů Rusa východního je jen otázkou času

"Příprava úplné a definitívní exterminace je podle předních členů OSN na spadnutí. Oni o tom neustále mluví a chovají se tak, že si ten hřebíček do rakve zatlučou stejně sami. Hitler byl prase, ale v něčem ti fašouni měli pravdu. Rusové jsou proste untermensch pro svou darebnost a neúctu k všemu živému. Jsou to prostě skřeti z Mordoru a vládne jim Temný pán. Proto to musíme jednou pro vždy zlikvidovat jako dřevomorku!", nechal se slyšet nejmenovaný vysoký úředník OSN.

R.E.K.L.A.M.A
pro myši a slimáky