HRBATŮV KOSTELEC

USA zkoumají desítky let UFO (Unresolvable Fucking Outcummings)

To, že federální rozpočet zeje prázdnotou a dluh sahá až nad samotnou ekokotomickou Babylonskou věž, kterou staví USA po desítky let, prozradil bývalý důstojník tajné služby, že USA už desítky let zkoumá a pitvá takzvané UFO (Unresolvable Fucking Outcomings, česky Neřešitelné Zasrané Výsledky Ekokotomiky). Podobným problémům věnují pozornost i v Rusku, ale nazývají to raději jinak. Oba státy ale mlží, aby nevyplašili svoje ovčany v jak veliké prdeli ve skutečnosti jsou. Mezitím si hrají proxy války.

Ze zjištění CIA, FBI i FSB vyplývá, že světu šéfují narcističtí nebo hysteričtí psychopati, kteří neví co je zodpovědnost, soucit ani vize. Snaží se jen vyvařit pro sebe co se dá a na ostatní serou. Jejich heslem je "Po nás potopa, hlavně že já si žiju!".

Americká i Ruská ale celá světová ekokotomika je něco jako létající talíř zelených mužíků: je možné na to věřit, ale nikdo to funkční nikdy neviděl.

R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!

Středozemní moře je nejstředozemější od dob měření

26. 7. 2023 09:31 - Čechistan - Joachim Řitke

Vědci z brněnské Automatické univerzity opravili údaj o středu Středozemního moře. Ten se posunul a nyní se nachází v Brně.

„Jsme z výsledku nadšeni,“ říká doc. Vrána, který na projekt dostal grant z EU a dovedl ho ke zdárnému konci. „Kupuji si jachtu,“ upřesnil. "Zatím ji zaparkuji u hlavního nádraží, než tam vyroste přístav."

Vykašlete se na Chorvatsko a Rhodos, vyzývá dále Vrána. V případě potřeby zajistí spřátelená CK turistům i požáry, na které jsou zvyklí.

Češi si oblíbili letní grilování v požářišti

24. 7. 2023 19:30 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Letní grilovačka v Řecku

Letní grilovačka v Řecku

Češi se většinou jezdí grilovat do Chorvatska nebo do Řecka, nyní ale vyměnili tradiční slunění za pobyt v pořářišti řeckých porostů a všichni si to pochvalují.

"Kdo to nezažil, neví o co přichází! Takové opálení nepamatuji.", radostně popisuje zářitky trochu do černa připečená Jelena Nekonečníková.

Cestovní kaceláře proto dopravují do ještě aktivního požářiště na ostrovech Rhodos a Korfu další klienty, kteří mají zájem o pořádnou grilovačku. Cestovky radí: " Hlavně nezapomeňte špekáčky a minimax z XINDLu! a kdo bude dědit majlant, ať vezme babičku s dědečkem. Můžou ušetřit i za kremaci!"

Grilovaní češi po návratu do vlasti

Grilovaní češi po návratu do vlasti

Místo ptáčka nejedno hovínko. Musk chce změnit logo Twitteru

Jeden z návrhů nového loga Twitteru

Jeden z návrhů nového loga Twitteru

Miliardář Elon Musk v neděli oznámil, že plánuje změnit logo Twitteru z proslulého modrého ptáčka na rozplesklé hovínko ve tvaru X (eXtra holubinec) a seroucího ptáčka, což by byla další velká změna od doby, kdy loni v říjnu koupil tuto platformu.

V sérii 111 příspěvků na svém účtu majitel Twitteru uvedl, že se chystá provést změnu celosvětově nejdříve ihned, napsala agentura PRC. „Brzy se rozloučíme se značkou Twitteru a postupně se všemi ptáky a budeme se klanět eXtra hovnům. Což lépe vystihuje obsah celého Twitteru a mých příspěvků“, dodal.

Inspiraci na tuto zásadní změnu nadčlověk Musk přišel v Římě, když mu holub posral sako a to eXtrémě.

Druhý a menší návrh loga Twitteru s jedním hovínkem

Druhý a menší návrh loga Twitteru s jedním hovínkem

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!