HRBATŮV KOSTELEC

Kupka slibuje: Všichni Češi budou mít blíže k Baltskému moři

4. 8. 2023 08:51 - Čechistan - Joachim Řitke

"My se tam prokopeme, himlscheissdonnerwetter vykopeme tunel, tak nás nikdo neuvidí tak hybaj!" uvedl ve čtvrtek ministr dopravy Martin Kupka (ODS).

Po dokončení tunelu D11 budou mít všichni Češi blíže k Baltskému moři. Mluvil o tom na odpolední schůzce na Hradě s prezidentem Petrem Pavlem.

Podle Kupky přispěje tunel k větší konkurenceschopnosti České republiky.

"Všechno tam těm Polákům vybereme! Tak hněte s sebou a poberte všecko co tam najdete!"

R.E.K.L.A.M.A
Chraňte si své zdraví!

USA zkoumají desítky let UFO (Unresolvable Fucking Outcummings)

To, že federální rozpočet zeje prázdnotou a dluh sahá až nad samotnou ekokotomickou Babylonskou věž, kterou staví USA po desítky let, prozradil bývalý důstojník tajné služby, že USA už desítky let zkoumá a pitvá takzvané UFO (Unresolvable Fucking Outcomings, česky Neřešitelné Zasrané Výsledky Ekokotomiky). Podobným problémům věnují pozornost i v Rusku, ale nazývají to raději jinak. Oba státy ale mlží, aby nevyplašili svoje ovčany v jak veliké prdeli ve skutečnosti jsou. Mezitím si hrají proxy války.

Ze zjištění CIA, FBI i FSB vyplývá, že světu šéfují narcističtí nebo hysteričtí psychopati, kteří neví co je zodpovědnost, soucit ani vize. Snaží se jen vyvařit pro sebe co se dá a na ostatní serou. Jejich heslem je "Po nás potopa, hlavně že já si žiju!".

Americká i Ruská ale celá světová ekokotomika je něco jako létající talíř zelených mužíků: je možné na to věřit, ale nikdo to funkční nikdy neviděl.

R.E.K.L.A.M.A
Účinný lék proti homosexualitě a jiným ohavnostem. Před upotřebením protřepejte.

Středozemní moře je nejstředozemější od dob měření

26. 7. 2023 09:31 - Čechistan - Joachim Řitke

Vědci z brněnské Automatické univerzity opravili údaj o středu Středozemního moře. Ten se posunul a nyní se nachází v Brně.

„Jsme z výsledku nadšeni,“ říká doc. Vrána, který na projekt dostal grant z EU a dovedl ho ke zdárnému konci. „Kupuji si jachtu,“ upřesnil. "Zatím ji zaparkuji u hlavního nádraží, než tam vyroste přístav."

Vykašlete se na Chorvatsko a Rhodos, vyzývá dále Vrána. V případě potřeby zajistí spřátelená CK turistům i požáry, na které jsou zvyklí.

R.E.K.L.A.M.A

Češi si oblíbili letní grilování v požářišti

24. 7. 2023 19:30 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Letní grilovačka v Řecku

Letní grilovačka v Řecku

Češi se většinou jezdí grilovat do Chorvatska nebo do Řecka, nyní ale vyměnili tradiční slunění za pobyt v pořářišti řeckých porostů a všichni si to pochvalují.

"Kdo to nezažil, neví o co přichází! Takové opálení nepamatuji.", radostně popisuje zářitky trochu do černa připečená Jelena Nekonečníková.

Cestovní kaceláře proto dopravují do ještě aktivního požářiště na ostrovech Rhodos a Korfu další klienty, kteří mají zájem o pořádnou grilovačku. Cestovky radí: " Hlavně nezapomeňte špekáčky a minimax z XINDLu! a kdo bude dědit majlant, ať vezme babičku s dědečkem. Můžou ušetřit i za kremaci!"

Grilovaní češi po návratu do vlasti

Grilovaní češi po návratu do vlasti

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.