HRBATŮV KOSTELEC

Pražské hovovody a kanalizace se napojily na zdroje BAHNA I, II a KÁLENÝ

9. 8. 2023 16:27 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Vzorky vody z různých čtvrtí v Praze

Vzorky vody z různých čtvrtí v Praze

Mluvčí PVK prohlásila, že konečně došlo k integraci kanalizace a vodovodního řadu. Obě technologie jsou nyní propojené a PVK hodlá ušetřit 1,5miliardy korun ročně. Některým Pražanům se ale voda zdá mírně fekální.

"Jsme z toho nadšení. Před integrací jsme si... vždycky místo citronů do nápoje přidali trochu vlastního bahínka s hovínky, ale dnes už to nemusíme dělat. Jakost hounovod se výrazně zlepšila. Mírně nasládlá a má ten správný říz a jantatovou jiskru jako ranní moč.", pochvaluje si jedna česká domácnost kvalitu pražských vod.

Pražské vodovody odebírají nyní vodu také z nových zdrojů BAHNA I, BAHNA II a KÁLENÝ - přímo z čističek odpadních vod. Recyklace je naše budoucnost!

R.E.K.L.A.M.A
Odstraníme vaše ego nebo co chcete.

Bouřky budou silné a s krveprolitím, meteourologové zesílili výsrahu

5. 8. 2023 19:14 - Čechistan - Joachim Řitke

„V neděli očekáváme skutečný masakr,“ varuje Dagmar Hnojsová z agentury Meteostress.

Padat budou trakaře a SUV.

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.

Česká pošta zavede pravděpodobnostní doručování

5. 8. 2023 18:52 - Čechistan - Joachim Řitke

„V podstatě už to tak funguje, jen od nynějška budeme službu garantovat v rámci nové produktové řady,“ říká ředitel pošty Miroslav Štěpán.

"K dispozici jsou tři tarify. První jsme nazvali Doručení možná."

"Druhý, cenově výhodnější tarif, se nazývá Doručení možná, ale spíše nikoli."

"Třetí tarif cílí na klienty, kteří chtějí uspořit nejvíce: těm nabízíme Doručení za rok, za dva nebo tak nějak vůbec. Výhodou je, že nemusejí chodit na pobočku, která ostatně není."

Česká pošta se chce pod novým vedením dále zaměřit na zmenšovací a fragmentační služby. Adresátovi buď nepřijde nic (tarify Doručení možná) nebo přijdou balíky dva, menších rozměrů, vyhotovené rozříznutím nebo sešlapáním toho původního (tarif Dnes podáte, zítra doděláme).

R.E.K.L.A.M.A
Celé dětské tábory to sem jezdí dýchat. Holotropní biodýchánek přímo na komíně, nyní v akci za 999 Kč!